Uw gratis Ncomputing Test Thin Client

NComputing en Citrix werken nauw samen om de economische voordelen van desktop virtualisatie nog verder te optimaliseren.

Met NComputing N-serie HDX Ready devices en het HDX Ready System-on-Chip programma kunnen klanten hun XenDesktop implementatie verder uitbreiden met belangrijke Citrix mogelijkheden tegen drastisch lagere kosten, zonder afbreuk te doen aan de High Definition Experience (HDX) ervaring. Citrix en NComputing delen een gezamenlijke visie: een bredere acceptatie van de HDX ervaring.

Speciaal gebouwd  voor Citrix HDX (en meer..)
De N-serie devices zijn minder kostbaar om aan te schaffen en te beheren, ze bieden een kleinere footprint, gebruiken minder energie en zijn eenvoudiger te implementeren. Maar het belangrijkste is dat ze geoptimaliseerd zijn voor Citrix HDX omgevingen en gecertificeerd Citrix Ready. Gebaseerd op NComputing’s eigen Dual Core Numo 3 SoC geven ze uitstekende prestaties op hebt gebied van multitasking met ondersteuning van high-definition video en andere media-applicaties. De N-Serie bestaat uit 3 modellen, zodat u eenvoudig de juiste oplossing kunt kiezen. Zie datasheet.

Krachtige prestaties
Vanwege de off-loading en het intelligente gebruik van de Numo 3 SoC technologie is de performance van het device enorm verbeterd. Alle HDX functies zijn geintegreerd op de chip en leverbaar via de firmware en laten de hoofdprocessor vrij voor meer multitasking en partner-geleverde gebruiksmogelijkheden.

Superieure gebruikservaring met HD Multimedia
De N-serie computers maken de toegang van computergebruik eenvoudig. Met een muisklik heeft de gebruiker al zijn of haar unieke gepersonaliseerde desktop. N-series high-definition, multi-media prestatie is gelijk aan of zelfs beter dan de prestatie op een PC of een andere traditionele thin client. Gebruikers hebben altijd toegang tot de meest recente toepassingen en bestanden als gevolg van de centrale benadering van desktop virtualisatie

NComputing’s samenwerking met Square One Solutions
Square One Solutions is leider in het leveren van virtualisatie oplossingen voor MKB, groot zakelijke markt en overheid in Nederland. Sinds 2 jaar zijn we partners van Ncomputing en bieden met veel succes hun oplossingen aan.

Uw eigen GRATIS N-series Zero Client
Tot het eind 2014 geeft Square One Solutions aan potentiele klanten die zich hiervoor kwalificeren een gratis N-Serie Zero Client. Vraag nu uw GRATIS unit aan!

Posted in NComputing, Nieuws.