Workshifting

Werk overal met volledige productiviteit

Alternatieve werkplek strategieën, zoals telewerken en flexwerken veranderen de manier waarop mensen en organisaties zaken doen. Wanneer organisaties geschoolde werknemers werven zorgt Workshifting voor een aantrekkelijkere werkomgeving waarin werknemers en leidinggevenden de ideale tijd, plaats en apparaat kunnen kiezen voor hun werk. Door volledige productiviteit mogelijk te maken waarbij voorbij wordt gegaan aan de beperkingen van fysieke kantoren en traditionele werkuren, kunnen organisaties de kosten van vastgoed en reis-en arbeidskosten verlagen. Overal, op elk apparaat toegang tot desktops en applicaties verbetert bedrijfscontinuïteit. Om effectief te zijn, moet een workshifting strategie gericht zijn op twee fundamentele vereisten: mensen moeten in staat zijn om te werken op dezelfde manier als zouden ze op kantoor zijn, met volledige toegang tot desktops, applicaties, bestanden en samenwerkingstools. En de IT afdeling moet de zakelijke informatie beschermen en controleren om veiligheid en privacy te borgen en aan compliancy eisen te voldoen.

Maak workshifting een simpel, veilig en effectief onderdeel van uw strategie

Wij maken implementeren veilige arbeidsbesparende strategieën op alle niveaus, van parttime en fulltime telewerken, naar flexwerkplekken, tot uitgebreide business continuity oplossingen.

Onze oplossingen, gebaseerd op virtualisatie, online samenwerking en veilig delen van bestanden:

  • Geeft werknemers de flexibiliteit van een mobiele werkplek zodat zij het ideale moment, plek en apparaat kunnen kiezen om hun werk te doen
  • Beschermt confidentiële informatie en voldoe aan privacy, compliance en risk management standaarden
  • Geeft werknemers 24×7 toegang tot desktops en applicaties ook tijdens en na calamiteiten
  • Verlaagd de kosten van vastgoed, reis- en arbeidskosten door flexwerk, telewerk en alternatieve workplace strategieën
  • Contracteer en behoud de beste werknemers waar die zich dan ook bevinden

Onze workshifting oplossingen omvatten desktop- en applicatie virtualisatie, HDX via een willekeurig netwerk, gemakkelijke online samenwerking, het veilig delen van bestanden, ingebouwde business continuity en secure-by-design-technologie om workshifting eenvoudig en veilig te maken voor elke organisatie.

Gerelateerde items