Thin Clients en Kantoorautomatisering

Verlaag uw Total Cost of Ownwership

Thin Clients en Kantoorautomatisering. Steeds meer bedrijven installeren Thin Clients om van onbetrouwbare, dure en lastige te beheren PC’s af te zijn.

Onderstaand de 5 belangrijkste redenen:

office01Grotere betrouwbaarheid – Thin Clients hebben geen bewegende onderdelen zoals interne opslag (floppy of harde schijf). Thin clients zijn hierdoor betrouwbaarder.

Lagere onderhoudskosten – of het nu gaat om tien, honderd of duizend thin clients: ze zijn gemakkelijk te beheren met de management software. Hierdoor zal de tijd die het IT-personeel normaal aan het oplossen van problemen met PC’s  besteed drastisch dalen.

Sneller applicaties uitrollen – doordat de software op een centrale server  geïnstalleerd word en niet meer individueel op PC’s kunnen nieuwe applicaties en upgrades worden geinstalleerd in enkele minuten.

Betere beveiliging – er is geen gevaar is voor virussen op thin clients

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – betekent kort gezegd ‘goed ondernemen met oog voor mens en milieu’. Het gaat erom uw bedrijfsactiviteiten zo in te richten dat uw bedrijf waarde creëert voor natuur en milieu. Oftewel, het vinden van een balans tussen People, Planet en Profit. Een goede balans blijkt in veel gevallen ook te leiden tot een beter bedrijfsresultaat.

Top 3 Thin Clients voor Kantoorautomatisering