Email & Unified Communications

Blijf overal in contact

Effectieve communicatie is niet alleen wenselijk, het is essentieel in de hedendaagse concurrerende omgeving. Messaging oplossingen garanderen seamless communicatie door de gehele organisatie, maar ook nieuwe manieren om met klanten, leveranciers en medewerkers te communiceren.

5 redenen voor Unified Communications

unified communications

  • Ondersteunen teamwork
  • Verkorten de communicatieprocessen
  • Verbeteren de klantenservice
  • Verlagen de reiskosten
  • Verhogen de productiviteit

Square One Solutions maakt gecontroleerde toegang tot de juiste en actuele informatie mogelijk – ongeacht tijd, plaats en technologie. Wij implementeren:

e-mail systemen gebaseerd op Exchange in combinatie met anti-spam en anti-virus oplossingen. On-premise of in de Cloud via Office365 of Exchange Online. Voor iedere organisatie de juiste oplossing op basis van de behoeften.

Microsoft Lync is een uniform communicatieplatform voor bedrijven. Met Lync worden personen overal met elkaar in contact gebracht zodat zij dagelijks productief kunnen zijn. Lync bestaat uit een samenhangende client voor beschikbaarheidsinfo, chatberichten, spraak, video en vergaderingen. Lync-gebruikers kunnen contact leggen met wie dan ook op Skype en daardoor communiceren met honderden miljoenen personen wereldwijd.

Gerelateerde items