Bring-Your-Own-Device

Data, applicaties en desktop op ieder apparaat

Werknemers eisen steeds meer de vrijheid om te werken op het apparaat van hun keuze. Deze werknemers helpen uw bedrijf op zijn best te laten draaien. Consumerization is al goed ingeburgerd in de onderneming en zal de komende jaren voortdurend transformatie van IT-modellen veranderen. Door het omarmen van deze trend en de implementatie van een Bring-Your-Own-Device (BYOD) strategie, kunnen organisaties productiviteit verbeteren en tegelijkertijd de tevredenheid, talent werving en behoud van personeel stimuleren.

BYOD komt in vele vormen, van het ad-hoc gebruik van persoonlijke apparaten tot het volledig vervangen van corporate-owned apparaten. Welke benadering een organisatie ook kiest, een compleet, doordacht beleid is van essentieel belang voor het omarmen BYOD zonder verhoging van het risico. Het ontbreken van een gestructureerd BYOD beleid stelt veel organisaties bloot aan problemen zoals gaten in de beveiliging, compliance-kwesties en stijgende complexiteit van IT.

Laat BYOD ook voor uw organisatie werken

Als marktleider in flexibele, mobiele werkstijloplossingen, ondersteund door real-world ervaring en bewezen best practices, kunnen wij u helpen bij het succesvol implementeren van een BYOD oplossing in uw organisatie door middel van een eenvoudige, veilige aanpak waarmee u:

  • Werknemers hun eigen devices laat kiezen en verbeter tegelijkertijd productiviteit, samenwerking en mobiliteit
  • Gevoelige informatie beveiligd voor verlies en diefstal en voldoe tegelijk aan standaarden voor privacy, compliance en risk management
  • Verlaag de kosten en simplificeer management door self-service provisioning en geautomatiseerde management en monitoring
  • Vereenvoudig IT door applicaties eenmalig aan te maken voor gebruik op ieder device

Citrix BYOD oplossingen omvatten elk apparaat – persoonlijk of zakelijk, desktop- en applicatie virtualisatie, een self-service app store, follow-me-data, gemakkelijk online vergaderen, een collaboratief werkplatform en veilig-by-design technologie om de implementatie van een BYOD-beleid eenvoudig en veilig te maken.

Download Solutions Brief: Bring-Your-Own-Device

Gerelateerde items