Workshops & Seminars

16-03-2016: Hands-on Workshop -multi-factor authentication

Volg de gratis hands-on workshop multi-factor authentication. Hoe veilig is jouw computer?

meer informatie

16-02-2016: Webinar: Citrix problemen voorkomen en genezen

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft sinds enkele jaren een gecentraliseerde IT-infrastructuur om de veiligheid en beheerbaarheid te verbeteren.

meer informatie

Workshop: grafisch intensieve applicaties in Virtuele Desktop omgevingen

Square One Solutions nodigt u samen met Citrix en NVIDIA graag uit voor deze gratis workshop, die u in  staat zal stellen grafisch intensieve toepassingen op een kostenefficiente en flexiblele manier aan uw interne klanten te kunnen leveren.

meer informatie

Wij bestaan 20 jaar en dat vieren we: GRATIS performance analyse

Onder het mom van meten is weten (en gissen is missen) bieden wij de eerste 5 aanmeldingen een GRATIS performance analyse op de Cirtix Desktop- en Server omgeving. Op basis van deze analyse krijgt u het vertrouwen en de kennis die nodig is de juiste keuzes met betrekking tot de desktop-virtualisatie oplossing te maken.

meer informatie

 

GRATIS Workshop: Desktop Virtualisatie

Omdat wij dit jaar 20 jaar bestaan willen wij onze expertise op het gebied van Desktop Virtualisatie graag met u delen. Daar nodigen wij u graag uit voor een GRATIS workshop Desktop Virtualisatie. Thema’s die zullen worden behandeld: Hosted Shared Desktop vs Virtualised Desktops (VDI) , BYOD en Desktop Virtualisatie en Mobiel werken. Geïnteresseerd? Schrijf u snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer informatie

 

Persoonlijke Thin Client Selectie Workshop

Tijdens de Thin Client Selectie workshop ondersteunen wij u bij de belangrijkste overwegingen bij het maken van een definitief besluit over het al dan niet vervangen van desktops in uw organisatie door Thin Clients.

Kosten, rendement op investeringen, model- en leverancierkeuze behoren tot de meest essentiële factoren die moeten worden afgewogen.

Meer informatie