Workshops & Seminars

Nieuwe Workshop Cloud Migratie en Cloud & Infrastructure Assessment

Gebruik deze zomer goed, laat ons uw infrastructuur evalueren Een goede IT infrastructuur is voor bedrijven van cruciaal belang bij het realiseren van de verschillende bedrijfsdoelstellingen.

meer informatie

Hands-on Workshop -multi-factor authentication

Volg de gratis hands-on workshop multi-factor authentication. Hoe veilig is jouw computer?

meer informatie

Webinar: Citrix problemen voorkomen en genezen

Het Groene Hart Ziekenhuis heeft sinds enkele jaren een gecentraliseerde IT-infrastructuur om de veiligheid en beheerbaarheid te verbeteren.

meer informatie

Workshop: grafisch intensieve applicaties in Virtuele Desktop omgevingen

Square One Solutions nodigt u samen met Citrix en NVIDIA graag uit voor deze gratis workshop, die u in  staat zal stellen grafisch intensieve toepassingen op een kostenefficiente en flexiblele manier aan uw interne klanten te kunnen leveren.

meer informatie

GRATIS Workshop: Desktop Virtualisatie

Omdat wij dit jaar 20 jaar bestaan willen wij onze expertise op het gebied van Desktop Virtualisatie graag met u delen. Daar nodigen wij u graag uit voor een GRATIS workshop Desktop Virtualisatie. Thema’s die zullen worden behandeld: Hosted Shared Desktop vs Virtualised Desktops (VDI) , BYOD en Desktop Virtualisatie en Mobiel werken. Geïnteresseerd? Schrijf u snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Meer informatie

Persoonlijke Thin Client Selectie Workshop

Tijdens de Thin Client Selectie workshop ondersteunen wij u bij de belangrijkste overwegingen bij het maken van een definitief besluit over het al dan niet vervangen van desktops in uw organisatie door Thin Clients.

Kosten, rendement op investeringen, model- en leverancierkeuze behoren tot de meest essentiële factoren die moeten worden afgewogen.

Meer informatie