Unitrends

unitrendsUnitrends is de snelst stijgende kosten/waarde leverancier op het gebied van data en applicatie beveiliging en disaster recovery. Hun unieke portfolio van backup- , archivering en disaster recovery producten geeft ons de kans om bij ons klanten oplossingen te implementeren om uw fysieke, virtuele en cloud omgevingen te beschermen en te behouden op de meest betaalbare manier.

Unitrends levert betrouwbare en controleerbare databescherming voor fysieke, virtuele & cloud omgevingen. De oplossingen variëren van een eenvoudige back-up tot het realiseren van een complete uitwijkomgeving.

Unitrends Certified Recovery Suite

Unitrends Certified Recovery Suite  (UCRS) is een bundel van 3 softwareproducten voor een hoogst mogelijke databescherming van fysieke en virtuele omgevingen.

UCRS is een bundel van 3 virtuele software-oplossingen:
• Unitrends Enterprise Backups (UEB) voor VMware of Hyper-V
• Unitrends Virtual Backup (UVB) voor VMware, Citrix en Hyper-V
• ReliableDR voor VMware

Download hier de Brochure :Unitrends Certified Recovery Suite

De individuele componten zijn ook apart verkrijgbaar. Meer informatie per component:

Unitrends Enterprise Backup

Unitrends Enterprise Backup is beschikbaar als een virtual appliance voor Microsoft Hyper-V en VMware vSphere. Deze oplossing beschermt uw virtuele en fysieke infrastructuur on-premise, off-premise maar ook in de cloud.

Unitrends Enterprise Back-up zorgt voor een verbeterde databescherming die:
• Zowel fysieke als virtuele omgevingen beschermt;
• Eenvoudig uitgerold kan worden als een virtual appliance in een VMware vSphere of Microsoft Hyper-V gebaseerde omgeving;
• De planning automatiseert en vele functionaliteiten biedt, zoals global de-duplicatie, instant recovery geschikt voor het MKB en grote organisaties.

Unitrends Recovery-series Appliances zorgen ervoor dat de Unitrends Enterprisse backup probleemloos verloopt.
De Unitrends Recovery-series zijn fysieke appliances die ervoor zorgen voor een optimale gegevensbescherming van uw virtuele en fysieke omgeving, zoals back-up, archivering, en instant recovery.
Deze fysieke appliances kunnen direct en flexibel worden ingezet (middels auto-detection), waardoor u uw virtuele en fysieke omgeving maximaal kunt beschermen.
De appliance bied ondersteuning aan 100+ verschillende type computers, storage devices, operating systemen, hypervisors, en applicaties. Deze appliance kan in het datacenter als stand alone worden ingezet of in combinatie met Unitrends Enterprise Back-up.

Download hier de Brochure: Unitrends Enterprise Backup

Unitrends Virtual Backup

Unitrends Virtual Backup 8.0 combineert de juiste functionaliteiten om uw virtuele omgeving te beschermen. Van Installatie en dagelijkse backup management, tot het herstel van een volledige infrastructuur. UVB 8.0 levert gecentraliseerde web-based management die uw werk een stuk eenvoudiger maakt. Back-ups kunnen nu tot wel 5 keer sneller worden uitgevoerd. Ook wordt er 66% minder opslagruimte en 75% minder virtuele capaciteit gebruikt.

Unitrends ReliableDR

Unitrends ReliableDR automatiseert Data Recovery processen voor failover en failback. Hierdoor is het mogelijk om op eenvoudige wijze een uitwijkomgeving te creëren door op virtual machine niveau replica’s te maken naar de uitwijklocatie. Bij een calamiteit, waarbij de primaire locatie uitvalt, kunnen de virtuele machines snel op de secundaire locatie gestart worden. Dit disaster recovery proces wordt volledig geautomatiseerd, waardoor de complexiteit van failover en failback drastisch wordt verminderd.

Maar ook het testen van de uitwijkomgeving kan met Unitrends ReliableDR eenvoudig en veelvuldig worden gedaan. Alleen door regelmatig te testen is een organisatie ervan verzekerd, dat de uitwijkomgeving ook daadwerkelijk werkt. Dit geldt voor zowel uw fysieke als uw virtuele omgeving.

Daarnaast stelt deze oplossing organisaties in staat om hersteltijden gebaseerd op Recovery Point Objective (RPO) en Recovery Time Objective (RTO) te meten en veilig te stellen. Dit alles in een continue proces zodat u altijd verzekerd bent dat uw disaster recovery omgeving te allen tijde werkt. Uiteraard hoort een raportage hierbij, zodat aangetoond kan worden dat met compliant is aan de gemaakte afspraken.

ReliableDR voor VMware automatiseert de replicatie en failover van uw bedrijfskritische systemen, zodat alle Recovery processen (inclusief failover en failback) geautomatiseerd en dagelijks getest kan worden.
Dit zorgt voor minder kosten vergeleken met handmatige, meestal complexe handelingen.
• Een gegarandeerd dataherstel van gevirtualiseerde applicaties door failover, failback en het veelvuldig kunnen testen van de applicatie
• Certificeert automatisch of een back-up of RPO/RTO wordt behaald;
• Automatiseert het testen van de Data Recovery zo vaak als u maar wilt;
• Directe waarschuwing als er een afwijking ontstaat op RPO/RTO.
• Snellere en geautomatiseerde taken voor verschillende hypervisors.

De meeste dagelijkse taken worden veelal geautomatiseerd, gecontroleerd en uitgevoerd. Bijvoorbeeld, u kunt in een paar muisklikken een back-up maken van uw volledige virtuele omgeving gebaseerd op vSphere, Hyper-V en XenServer vanuit een gebruiksvriendelijke web console. In combinatie met Rollback Recovery krijgt u uw bestanden 20 keer sneller terug dan andere back-up oplossingen.

Download hier de Brochure: Unitrends Reliable DR_datasheet

 

Promo!

Veeam gebruikers: Stap nu over op Unitrends en verdubbel GRATIS uw socket licenties.

Bel ons voor meer informatie over deze aanbieding (071) 362 72 92