Safenet

Veilige toegang tot bedrijfstoepassingen vanaf thuis of onderweg is onmisbaar. Die toegang moet zowel bij de installatie maar vooral in het dagelijks gebruik door de medewerker snel en eenvoudig op te zetten zijn. Oplossingen van Safenet garanderen de identiteit van de medewerker en bieden daarmee een veilige toegang.

SafeNet-logo-500

SafeWord

SafeWord van Safenet is een out-of-the-box One-Time Password (OTP) two-factor authenticatie oplossing welke zorgt voor een veilige remote access oplossing. Zo beschermt u uw meest belangrijke en vertrouwelijke resources.

Via een enkele druk op een knop genereert SafeWord een zeer veilige, one-time password die niet kan worden hergebruikt, gehacked of gecompromitteerd. De twee factor authenticatie mechanisme zorgt ervoor dat men veilig kan inloggen en gebruikers authentiseert voordat er toegang wordt verleend om bedrijf kritische applicaties te benaderen. Dit ongeacht waar deze staan; Data centers, cloud, of gevirtualiseerde omgevingen.

All-in-one Solution
SafeWord biedt zowel hardware als mobiele authenticators alsook management software en onderhoud. Dit maakt het een all-in-one OTP authenticatie oplossing die makkelijk is te installeren, te gebruiken en te managen.

Geïntegreerd Cloud Support
SafeWord stelt u in staat om ook authenticatie toe te passen op cloud gebaseerde SaaS applicaties zoals bijvoorbeeld Google Apps en Salesforce.com. Dit door middel van dezelfde installatie en management software, authenticators die men gebruikt voor VPN en Citrix toegang.

SafeWord levert een drietal -onderling te combineren- Authenticators om de passcode genereren:

  • De Pass hardware token, bij het jaarlijks verlengen van support wordt tevens evenredig de hardware garantie verlengd!
  • MobilePASS Authenticator App voor Smartphones; software token voor iPhone/iPad, BlackBerry, Windows Mobile, Android, J2ME etc. Gebruiker download de App in de App Store en registreert zijn eigen token,
  • MobilePASS Messaging Authenticator, verstuurt de SMS passcode naar elke mobiele telefoon.