RES Software


RES Software helpt organisaties kosteneffectief het steeds complexer wordende desktopecosysteem te managen. Daarbij focust RES zich erop de essentiële behoeftes van veeleisende medewerkers om hun desktopomgeving te personaliseren en te beveiligen. Als gecertificeerde RES Partner beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om succesvol aan uw zakelijke verlangens te kunnen voldoen. RES Software bestempelt met dit partnership het vertrouwen dat het heeft in de vaardigheden van onze consultants met hun krachtige technologie.

RES Workspace Manager

RES WM zorgt ervoor dat eindgebruikers altijd toegang krijgen tot hun eigen omgeving onafhankelijk van het device waarmee ze aanloggen of de locatie waar ze zich bevinden. Altijd de juiste applicaties, data printers; op de juiste plaats, op de juiste tijd waardoor ze efficiënter kunnen werken.

Architecture

RES Automation Manager

RES AM biedt systeembeheerders veel mogelijkheden door taken op een eenvoudige, snelle manier uit te voeren. De diverse oplossingen kunnen los van elkaar of juist in combinaties worden gebruikt om op die manier optimaal in te spelen op de eisen en wensen van de klant.

RES Virtual Desktop Extender (VDX)

RES VDX biedt organisaties de unieke mogelijkheid om een virtuele desktop naadloos uit te breiden met applicaties die lokaal draaien. Alle applicaties smelten samen binnen een remote desktop tot één enkele desktop. Hierdoor hoeven gebruikers niet langer tussen verschillende sessies te switchen. Zo wordt desktop virtualisatie mogelijk voor uw gehele organisatie. VDX is een fundamenteel onderdeel in de succesvolle uitrol van virtuele desktops. Het maakt het mogelijk om lokale applicaties, die normaal niet soepel of helemaal niet werken in virtuele omgevingen, wel goed te laten draaien binnen een virtuele sessie. Dit wordt nog belangrijker naarmate de multimedia- en communicatie applicaties blijven groeien in bandbreedte gebruik.

RES IT Store