Citrix introduceert XenDesktop 7.6

Wat is nieuw in XenDesktop 7.6

Citrix annonceert met trots XenDesktop 7.6 die een aantal verbeteringen bevat op het gebied van sneller toegang tot virtuele apps met een hogere verbindingsbetrouwbaarheid, verbeterde grafische beeldopbouw en nieuwe app verbruiksrapportage en monitoring tools.

Hieronder volgt een greep van nieuwe of verbeterde  functies:

Direct toegang tot Apps
Voorziet de gebruiker met een direct toegang tot bedrijfskritische apps en desktops voor het verhogen van productiviteit en uitgebreide gebruikerservaring.

Versnellen van gebruikers login
Versnellen van gebruikers login met de opnieuw verbeterede pre-launch technologie die de ervaring biedt alsof de applicatie lokaal wordt opgestart door een versnelling van de gebruiker login.

Direct her verbinden met sessie  lingering
Houdt de gebruikerssessie open nadat de gebruiker de app heeft afgesloten, voor het bieden van een snellere her verbinding of de gebruiker in staat te stellen de app weer te openen zonder opnieuw in de loggen.

Veilige anonieme toegang
Snelle, veilige login die geauthentiseerde toegang tot apps omzeilt die in hun eigen authenticatie en beveiligingsmaatregelen voorzien.

Verbeterde herstelfunctie van verbindingen
Met database connection leasing slaat het resultaat van een succesvolle gebruikersverbinding op in cache voor een aantal dagen dat kan worden ingesteld door de beheerder.

Cirix XenDesktop 7.6 is beschikbaar voor download eind September 2014

Wilt u meer weten over Citrix XenDesktop of Citrix in het algemeen neem dan contact op via solutions@square1.nl of (071) 362 72 92

Posted in Citrix, Nieuws and tagged , , .