Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Oplossingen > Samenwerking

U zult met anderen moeten werken om dingen gedaan te krijgen, of dit nu op kantoor is of onderweg. Citrix-oplossingen voor samenwerking biedt u de mogelijkheid om mensen, bestanden en workflowmiddelen vanaf elke locatie te benaderen - zodat u uw beste werk kunt leveren, wanneer en waar inspiratie dan ook toeslaat.

Ontmoet online

Webconferentie-software helpt teams elkaar overal te ontmoeten op elk moment van de dag, en u kunt betekenisvolle interacties ervaren door uw scherm te delen en anderen op video te zien. Hierdoor is het werken vanaf elke locatie naadloos en vermindert het de behoefte voor dure reisjes om met alle teamleden, partners of klanten bijeen te komen.


Middelen om samen te werken kunnen bedrijven zeer veel geld besparen

Meer informative

Verstuur bestanden veilig

Een belangrijk deel van samenwerking met anderen is door te zorgen dat toegang tot bestanden een eenvoudig en intuïtief deel zijn van iedere gebruiker. Mensen hebben toegang nodig tot hun gegevens vanaf elk apparaat om productief te zijn. En ze hebben een manier nodig om grote bestanden te verzenden zonder de e-mailpostvakken vol te maken. Maar of de bestanden nu op het terrein bij de grote onderneming zijn opgeslagen of in de cloud, het is voor bedrijven cruciaal om te weten dat hun bestanden veilig zijn en goed beheerd - kenmerken die niet worden geboden door de consument-clouddiensten die gebruikt worden door medewerkers zelf.

Volg mensen, projecten en processen

Succesvol teamwerk is afhankelijk van een heldere organisatie rondom projectmanagement. Teams die snelheid en flexibiliteit waarderen hebben een middel nodig dat al hun gesprekken, content en processen op één plek kan opslaan. Dit biedt een groter inzicht en hierdoor kunt u samen meer werk verzetten.