Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Oplossingen > App- en desktopvirtualisatie

In traditionele bedrijfsomgevingen worden medewerkers op vele manieren met productiviteitsverlies geconfronteerd, inclusief downtime tijdens pc-vernieuwing, patches en updates of gewoon wanneer ze niet op kantoor zijn. Applicatie- en desktopvirtualisatie centraliseert apps en desktops in het datacenter in plaats van op lokale apparaten. Hiermee kan IT apps en desktops on demand aan gebruikers leveren, op ieder apparaat, wanneer dan ook.

Citrix XenDesktop met FlexCast voldoen aan de computereisen van de werknemer en de onderneming

De app- en desktopvirtualisatie oplossing omvat:

Mobiliseer Windows-apps op tablets en andere mobiele apparaten

Tablets winnen snel aan populariteit in de grote onderneming, en brengen handige mobiele productiviteit voor alle soorten gebruikers, van technici tot artsen tot verkopers. Op Windows gebaseerde apps zijn echter gewoonlijk geoptimaliseerd voor een volledig scherm en zijn afhankelijk van klikken met rechts voor volledige functionaliteit. Tablets kunnen alleen ten volle gebruikt worden, als ze in staat zijn de volledige functionaliteit van deze apps te bieden via touchscreen-invoeren die een bevredigende gebruikerservaring bieden. Met XenDesktop werkt alles zoals het moet werken.


Project Brief - Mobilizing Windows apps

Bied ontwerpers en engineers mogelijkheden door apps voor professionele 3D-graphics te virtualiseren

Ontwerpbedrijven en productiebedrijven moeten de time-to-market verkorten door wereldwijde samenwerking mogelijk te maken. Grote ontwerpbestanden delen via FTP, e-mail en soortgelijke ad hoc methoden is onpraktisch en risicovol geworden, en blijkt niet in staat wijzigingen in real-time weer te geven. U moet in staat zijn om high-end ontwerpers en engineers die met professionele grafische 3D-apps werken te ondersteunen, en ze een kosteneffectieve support van 3D-dataviewers en -editors te bieden.


Project Brief - Enable 3D Graphics

Zorg voor veilige toegang tot virtuele desktops en apps voor contractanten en partners

Contractanten, partners en andere derde-partij tijdelijke werknemers moeten toegang tot uw apps en data hebben om productief te kunnen zijn. Maar er zijn bezorgdheden over de veiligheid bij het toelaten van niet-werknemers tot uw netwerk en zorgen over de kosten wat betreft de ondersteuning van een grote hoeveelheid leen-laptops. Verminder deze zorgen door tijdelijke medewerkers toegang te bieden tot virtuele desktops en apps via thin clients of hun eigen laptops, zonder dat ze deel uitmaken van uw netwerk.


Project Brief - Secure remote access

Transformeer callcenters en minimaliseer kosten

Grootschalige callcenters kunnen aanzienlijke operationele uitdagingen bieden, zoals het onderhouden van een adequaat personeelsbestand tijdens piekperioden, terwijl tegelijk de overbezetting van pc's en kantoor onroerend goed in ogenschouw wordt genomen tijdens de minder drukke tijden. Los deze problemen op met technologieën waarmee u tientallen, honderden of zelfs duizenden callcentermedewerkers onsite of op locatie kunt laten werken, zo op maat gemaakt dat zij voldoen aan de huidige vraag, zonder dat u extra kantoorruimte of apparatuur nodig hebt voor piektijden.


Reduceer kosten van pc-vernieuwing

Traditionele, kostbare pc-vernieuwingscycli behoren al snel tot het verleden. In plaats van computers elke drie jaar of zo te vervangen, kunt u de nuttige levensduur verlengen door technologie te gebruiken om de verwerking naar het datacenter te verplaatsen. Bestaande pc's kunnen ook worden gebruikt met goedkope thin clients om zowel de investerings- als de operationele uitgaven te reduceren.


Project Brief - Low-cost PC Refresh

Versnel uw Windows XP-migratie

Ondernemingen worstelen met Windows XP-migratie omdat het leveren van verouderde en niet-compatibele applicaties voor het nieuwe OS tijdrovend is en desktop hardware-upgrades kostbaar zijn. Stelt uw onderneming niet alleen in staat om succesvol te migreren van Windows XP, maar ook om snel en eenvoudig de beveiligde, mobiele en kosteneffectieve computeromgeving te bereiken die u wenst.


Virtualiseer bedrijfslaptops – online en offline

Virtualiseer bedrijfslaptops – online en offline Bedrijfslaptops vormen belangrijke uitdagingen voor IT. Wanneer mensen naar eigen wens het bedrijfsnetwerk opgaan en verlaten, moet u er voor zorgen dat alle updates en patches voor virtuele laptops worden toegepast en dat er reservekopieën worden gemaakt van gegevens en dat apparaten -waar ze ook zijn- ondersteund worden.


Support externe en filiaalmedewerkers

Mobiele medewerkers en degenen die in filiaalvestigingen werken hebben toegang nodig tot desktops, apps en gegevens zonder dat u riskante openingen in uw bedrijfsnetwerk aanbrengt. U moet deze medewerkers in staat stellen verbinding te maken via elke lokale internetprovider - zonder de noodzaak van dure geleasde lijnen - en externe toegang bieden tot alles dat voor hun werk nodig is.


Omarm BYO-laptops en –tablets

Consumentenapparaten stromen binnen in elke organisatie aangezien gebruikers de vrijheid zoeken om op hun eigen manier te werken. Het is te laat om managers, verkopers en andere hooggewaardeerde werknemers hun keuze aan apparaten te verbieden. U moet dus een manier vinden om om te gaan met de BYOD die al in uw omgeving bestaat, zonder het vergroten van het risico.


Project Brief - Embracing BYO with XenDesktop