Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Citrix Workspace Suite

Lever naadloos toegang tot een veilige Mobile Workspace vanaf elke locatie

Citrix Workspace Suite biedt veilige toegang tot apps, desktops, gegevens en diensten vanaf elk device en over elk netwerk, waardoor mobiele medewerkers vrijheid en flexibiliteit ervaren om zelf te beslissen hoe ze willen werken.


Citrix Workspace Suite Brochure

Marktleider in oplossingen voor Mobile Workspaces


Citrix Workspace Suite is de meest volledige, geïntegreerde mobiliteitsoplossing die mensen en organisaties productiever maakt met een on-demand Mobile Workspace.


Verbeter de productiviteit van medewerkers met gepersonaliseerde content


Citrix Workspace Suite biedt medewerkers toegang tot alle applicaties, gegevens en gepersonaliseerde desktops, geoptimaliseerd voor de individuele eisen op het gebied van beveiliging, prestaties, personalisatie en mobiliteit.


Deliver personalized content to all workers (2:39)

Bied al uw medewerkers self-service toegang tot alle apps


Citrix Workspace Suite biedt een uniforme app-store voor Windows apps, web apps, SaaS en mobiele apps te gebruiken op elk device. Deze complete mobiliteitsoplossing bestaat tevens uit native mobiele apps voor veilige e-mail, agenda en browsing om de productiviteit en beveiliging voor mobiele medewerkers te maximaliseren.


Provide self-service access to all corporate apps (1:43)

Lever een hoogwaardige gebruikerservaring over elk netwerk


Citrix Workspace Suite levert de beste ervaring voor elke app of desktop. Met een universele client die beschikbaar is voor alle tablets, smartphones, pc's, Macs of thin clients, is IT in staat om content veilig aan te bieden. U ervaart een geweldige gebruikservaring over WAN's met weinig bandbreedte en hoge latency, over variabele 3G/4G mobiele netwerken of over uw betrouwbare zakelijke LAN.


Beveilig enterprise content in de cloud en op het device


Citrix Workspace Suite biedt hoogwaardige beveiliging, ook voor grote organisaties, en zorgt ervoor dat data en applicaties altijd goed beveiligd zijn volgens gangbare wet- en regelgeving. Medewerkers hebben toegang tot hun gegevens vanaf elk apparaat en kunnen de gegevens op een veilige manier synchroniseren en delen met collega's en klanten. Organisaties kunnen verlies van intellectuele eigendommen en gevoelige privé-informatie minimaliseren via data-encryptie, wachtwoord-verificatie, veilige vergrendeling en wissen op afstand van het apparaat of door centralisatie van applicaties en desktops die alle content in het datacenter houdt.


Secure application delivery for a mobile workforce

De enige mobiliteitsoplossing met één infrastructuur voor zowel apps, desktops als mobiele devices


Citrix Workspace Suite biedt een enkelvoudige, flexibele oplossing die implementatie en beheer gedurende de totale levenscyclus van applicaties en desktops stroomlijnt en IT-kosten verlaagt. Door centraal beheer en aanbieden van on-demand standaard images, verbetert IT de slaagkans van applicatie updates en desktop image-updates. Verder is rolgebaseerd beheer, configuratie, beveiliging en support mogelijk voor privé devices en devices die eigendom zijn van de organisatie.


Citrix Workspace Suite lost organisatorische en IT-uitdagingen op


Mobile Workspaces

Bied veilig apps, desktops, bestanden en diensten aan bij elke gebruiker, op elk device en over elk netwerk.


Wat is een Mobile Workspace?
Waarom Mobile Workspaces?

Bring-Your-Own Device

Bied medewerkers meer mogelijkheden, omarm consumerisatie en vereenvoudig IT met BYOD.


Best practices to make BYOD simple and secure

Beveiliging en compliance

Adresseer belangrijke priorieiten voor beveiliging en compliance door het juiste niveau van beveiligde toegang tot cloud desktops te bieden voor elke persoon en situatie.


Infographic: Bescherm belangrijke bedrijfsinformatie

Flexwerken en telewerken

Verhoog de productiviteit met een flexibele werkplek.


Top 10 Reasons to Embrace Workshifting