Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Netwerken optimaliseren en beveiligen

Nu uw organisatie begint aan cloud computing, is het van essentieel belang om de serviceniveau's te beheren en te verzekeren, waar de applicaties ook draaien - of dit in een in-house privé cloud is, een openbaar SaaS provider datacenter of in een hybride omgeving die het datacenter van de onderneming uitbreidt naar een IaaS cloud van een provider. Citrix enterprise en cloud netwerkoplossingen versnellen, optimaliseren en beveiligen de levering van applicaties en diensten vanaf het datacenter én de Cloud. Het platform combineert volledige leveringsfunctionaliteit met isolatie om de serviceniveau's voor meerdere applicaties en groepen te garanderen.

NetScaler - 's werelds meest geavanceerde cloud netwerkplatform

Het datacenter ondergaat een fundamentele transformatie, met virtualisatie, cloud, mobiliteit en nieuwe levering servicemodellen. Citrix NetScaler met TriScale technologie maakt deze IT-transformatie mogelijk en helpt klanten om nieuwe generatie netwerken te bouwen.

NetScaler verhoogt de productiviteit door de prestatie van de applicatie voor alle gebruikers te verbeteren, terwijl tegelijk de kosten van het datacenter worden verlaagd door de server-functionaliteit te 'offloaden' en beveiliging te bieden op het applicatieniveau met diepgaande zichtbaarheid voor krachtige Big Data-analyse. Citrix TriScaletechnologie levert cloud-achtige schaalbaarheid en maximaliseert het gebruik van datacenterbronnen.

NetScaler is leverbaar als netwerkapparatuur van hoge prestatie en als op software-gebaseerde virtuele apparatuur. In tegenstelling tot concurrerende apparatuur en chassis-gebaseerde systemen, is elk NetScaler-apparaat in staat om alle functies tegelijk te runnen, zonder beperkingen.

  • NetScaler MPX-apparatuur zijn robuuste netwerkapparaten die tot 120 Gbps prestatie leveren in één enkel apparaat, en tot 3 Tbps in een cluster.
  • NetScaler SDX is een high-density consolidatieplatform dat Xen-based virtualisatie combineert met NetScaler's geavanceerde MPX-architectuur die tot 80 NetScaleromgevingen tegelijk kan runnen zonder concessies te hoeven doen aan prestatie of beveiliging.
  • NetScaler VPX virtuele apparatuur werken als virtuele machines (VM's) op populaire hypervisors, en stellen NetScaler in staat om on-demand te worden toegepast met behulp van voordelige servers van industriestandaard.

Datasheet Citrix NetScaler

NetScaler-producten worden eenvoudig geselecteerd door de versie vast te stellen op basis van de functionele behoeften en het juiste fysieke of virtuele apparatuurplatform om zo aan de prestatiebehoeften tegemoet te komen. Lees meer over de NetScaler productfamilie, inclusief functies, platformen en specificaties.

Nu downloaden

Citrix NetScaler - a foundation for next generation datacenter security

NetScaler delivers an extensive portfolio of essential datacenter security capabilities and minimizes the need for a large number of expensive, standalone security solutions.

Nu downloaden

NetScaler stelt IT-enterprise leiders in staat om voordeel te halen uit een breed spectrum aan geavanceerde technologieën die eerder alleen maar beschikbaar waren op grote, openbare cloud-providers. Ontdek hoe dit eenvoudig te gebruiken platform voorziet in: 100 procent applicatie beschikbaarheid, load balancing op hoge snelheid en content switching, applicatie en datacenter server offload, geavanceerde attack-bescherming, zichtbaarheid application-flow, een krachtige applicatie firewall en nog veel meer.

Bekijk de video

Gartner Magic Quadrant Report voor Application Delivery Controllers

Citrix gepositioneerd in de Leaders Quadrant voor Application Delivery Controllers: Gartner Magic Quadrant Report richt zich op de mogelijkheid van de leverancier om complexe uitdagingen betreffende de uitrol van apparatuur op te lossen. Citrix NetScaler, een enkelvoudig geïntegreerde oplossing, levert de elasticiteit, eenvoud en uitbreidbaarheid van de cloud naar elk netwerk.

Lees rapport

TriScale-technologie levert ongeëvenaarde cloud-schaalbaarheid aan uw datacenter.

NetScaler met Citrix TriScale-technologie schaalt en beveiligt clouddiensten en bereikt 100% netwerkgebruik. IT-teams kunnen enterprise cloud-netwerken bouwen die de UP-prestatie tot 5x kunnen schalen, capaciteit tot 32x kunnen OUT-scalen en consolidatie kunnen INscalen door tot 40 apparaten in één enkel platform te laten runnen.

Download Whitepaper

NetScaler Gateway

Citrix NetScaler Gateway, voorheen Access Gateway, is een beveiligde applicatie en data-toegang oplossing die administrators granulaire applicatie en data-level control biedt en tegelijk de gebruikers de mogelijkheid geeft om waar dan ook toegang te verkrijgen. Het biedt de IT-admins één enkele locatie om toegang te beheren en handelingen binnen sessies te beperken, gebaseerd op de gebruikersidentiteit en het eindpunt-apparaat. Hierdoor wordt een betere applicatiebeveiliging, databescherming en nalevingsbeheer geboden. Citrix biedt fysieke en virtuele NetScaler Gatewayapparatuur, waardoor admins de ultieme flexibiliteit krijgen om de implementatie te kiezen die het best bij de vereisten voor beveiligde toegang van hun organisatie past.


Citrix NetScaler Gateway productoverzicht

Lees hoe NetScaler Gateway de beste end-to-end toegangsoplossing biedt voor applicaties, desktops en data door middel van XenDesktop, XenApp en XenMobile, en hoe deze de vereisten van beveiligingsteams, netwerkarchitecten en serveradmins behandelen.

Download productoverzicht

Datasheet Citrix NetScaler Gateway

NetScaler Gateway biedt u de mogelijkheid om een beveiligde toegang op afstand te maken, van welke locatie dan ook, met ieder apparaat. Bekijk de details over de NetScaler Gateway productfamilie, inclusief functies, platformen en specificaties.

Download Data Sheet

CloudBridge

Citrix CloudBridge levert een verenigd platform dat applicaties verbindt en versnelt, en optimaliseert bandbreedte-gebruik over openbare cloud en privénetwerken. Met CloudBridge -de enige WAN optimalisatie oplossing met geïntegreerde, beveiligde, transparante cloudconnectiviteit- kunnen ondernemingen hun datacenter vergroten met de oneindige capaciteit en elastische efficiëntie die door openbare cloud-providers worden geleverd. CloudBridge stelt IT-organisaties in staat om alle services -desktops, applicaties, multimedia en meer- te versnellen, beheren en te optimaliseren voor het hoofdkantoor, vestigingen en mobiele gebruikers en tegelijk de kosten terug te dringen.


Verbeter de virtuele desktopervaring voor gebruikers op het branche kantoor en mobiele gebruikers.

Versnel XenApp, XenDesktop en traditionele bedrijfsapplicaties, en lever geoptimaliseerde videostreaming zonder uw bedrijfs-WAN te veel te belasten.

Improve the XenDesktop Experience for Branch and Mobile Workers with CloudBridge
Optimizing the video experience for XenApp and XenDesktop deployments with CloudBridge

CloudBridge productoverzicht

Bij het snel toenemen van server en desktop applicatie virtualisatie, komen IT-managers voor uitdagingen te staan om deze diensten te leveren, zonder in te mogen leveren op prestaties op vestigings- en gebruikersniveau vanwege wide area netwerken (WAN's). Ontdek hoe CloudBridge superieure applicatie prestatie levert over de gehele vestiging, datacenter en cloud.

Download productoverzicht

CloudBridge Data Sheet

Citrix CloudBridge optimaliseert, accelereert en beheert applicaties en desktops op alle locaties: datacenter, vestigingskantoren, openbare en privé clouds en mobiele gebruikers. Bekijk de details over de CloudBridge productfamilie, inclusief functies, platformen en specificaties.

Download Data Sheet