Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Apps en desktops mobiel maken

Wanneer we het hebben over mobiliteit, hebben gebruikers binnen de onderneming verschillende eisen betreffende prestatie, personalisatie en productiviteit. De IT-afdeling staat daarom voor een grote uitdaging: het leveren van zakelijke apps, die voornamelijk Windowsgebaseerd zijn, aan verschillende mobiele apparaten, vooral tablets en smartphones, en daarbij het uitbreiden van applicatie-toegang tot mobiele apparaten waarbij tegelijk tegemoet moet worden gekomen aan de beveiligingsrichtlijnen betreffende ondernemingsgegevens.

Citrix virtualisatie-oplossingen leveren snelle, beveiligde toegang tot ondernemings-apps en data op een bedrijfs-pc vanaf elk apparaat om zo tegemoet te komen aan de mobiliteits-, beveiligings- en prestatiebehoeften van IT en eindgebruikers.

XenApp

Citrix XenApp rust gebruikers uit met on-demand, selfservice voor bedrijfsapplicaties. XenApp wordt door meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd gebruikt, en is een applicatie leveringsoplossing waarmee elke Windows®- applicatie in het datacenter gevirtualiseerd, gecentraliseerd en beheerd kan worden. Deze wordt direct als dienst en op elk apparaat aan gebruikers waar dan ook geleverd. Virtuele applicatie levering met XenApp stelt bedrijven in staat om hun applicatiemanagement te verbeteren door:

  • Applicaties in het datacenter te centraliseren om de complexiteit te verminderen en de kosten van desktop management met tot 50 procent te verminderen
  • Het beheren en versleutelen van de toegang tot data en applicaties ter verbetering van de beveiliging
  • Het direct leveren van applicaties aan gebruikers op welk apparaat dan ook
  • Het vereenvoudigen en automatiseren van het leveringsproces of het updaten van applicaties, waardoor IT zich kan richten op strategische initiatieven

Ontdek hoe XenApp apps on demand levert

Bekijk de video

XenDesktop

Citrix XenDesktop maakt mobiele werkstijlen mogelijk door IT in staat te stellen om Windows desktops en apps als mobiele diensten te leveren. Gebruikers kunnen zelf apps selecteren uit een eenvoudig te gebruiken 'store' die beveiligd toegankelijk is vanaf tablets, smartphones, pc's, Mac's en thin clients. Alleen XenDesktop levert een native touch-geoptimaliseerde ervaring met HDX™ high-definition prestatie op mobiele netwerken.

Watch Video
Klaar voor de cloud - ontwikkeld op het Avalon™ platform

IT-organisaties staan tegenwoordig onder enorme druk om relevant te zijn bij ondersteuning en het aandrijven van de zakelijke doelen. Traditionele IT-organisaties omvormen naar interne serviceproviders vereist een flexibele infrastructuur en gestroomlijnde, geautomatiseerde processen. XenDesktop is vanaf de basis herontwikkeld zodat het klaar is voor het uitrollen van cloudtoepassingen, het implementeren van open API's en het gebruik van elke virtuele infrastructuur technologie, opslag infrastructuur en complexe netwerk-topologieën.

Met vele onderscheidingen, door de branche gevalideerde schaalbaarheid en meer dan 10.000 Citrix Ready®- producten, levert XenDesktop een krachtige desktop computing infrastructuur die eenvoudig te beheren is. Bouw, test en update services binnen enkele seconden, en stel de helpdesk in staat om snel en makkelijk waar dan ook desktops te 'troubleshooten' met geavanceerde monitoring en diagnostische tools.


Wij introduceren: XenDesktop

Ontdek hoe Citrix XenDesktop, Windows-apps en desktops transformeert in een beveiligde, mobiele dienst voor elke gebruiker, elk apparaat, waar dan ook.

Download whitepaper

XenClient

Citrix XenClient brengt de voordelen van desktop virtualisatie naar bedrijfslaptops zodat mensen waar en wanneer dan ook kunnen werken - of ze nu langzame, onderbroken of geen netwerktoegang hebben - voor buitengewone flexibiliteit en productiviteit. XenClient - de lokale VM-optie van XenDesktop en de FlexCast leveringstechnologie ervan - biedt IT nieuwe veiligheidsniveau's, betrouwbaarheid, controle en vereenvoudigd desktopbeheer.


Maak de mobiele werkstijlen van morgen mogelijk

Hedendaagse gebruikers werken steeds vaker waar ze ook zijn, op verschillende apparaten. En ze willen bedrijfsdata en applicaties meenemen. Ontdek hoe u aan de eisen voor beheer en veiligheid kunt voldoen, naast de vraag van de gebruikers naar vrijheid en mobiliteit met een client virtualisatie oplossing gebouwd op Citrix XenClient en laptops aangestuurd door Intel® Core™ vPro™ processors.

Download oplossingen-overzicht

Use case: Laptop virtualisatie

Maakt mobiele werkstijlen mogelijk met volledige controle en beveiliging

Download whitepaper

Brengt de voordelen van desktop virtualisatie naar mobiele laptop gebruikers

Desktop virtualisatie is aantrekkelijk voor alle soorten organisaties van welke omvang dan ook vanwege de vele overtuigende voordelen. Het leveren van virtuele desktops vermindert aanzienlijk de operationele kosten, terwijl tegelijk de databeveiliging wordt versterkt en de respons van de IT-afdeling verbetert aan de snel veranderende zakelijke omstandigheden. Ontdek hoe XenClient de voordelen van desktop virtualisatie naar laptop gebruikers brengt, of zij nu online werken, over een regelmatig onderbroken netwerkverbinding of offline.

Download whitepaper

AppDNA

Citrix AppDNA applicatie migratiesoftware vermindert de tijd, de kosten en risico's voor OS-migratie en virtualisatie technologie aanpassingen door het automatiseren van applicatie compatibiliteit en algehele applicatie migratie. AppDNA software versnelt Windows 7 en Windows 8 migraties, Internet Explorer upgrades, virtualisatie aanpassingen voor Citrix XenApp XenDesktop en Microsoft App-V met geautomatiseerde applicatie testing, sanerings- en virtualisatieprocessen. AppDNA software zorgt voor uiterst nauwkeurige besluitvorming betreffende applicatiebeheer via unieke integratie met Microsoft System Center Configuration Manager en Active Directory.


Een gestroomlijnde, op mensen gerichte benadering voor applicatiebeheer.

Ontdek hoe Citrix AppDNA software de tijdsduur, de kosten en risico's van applicatiebeheer vermindert - van migratie en virtualisatie tot de transformatie van IT.

Download whitepaper

Werkboek applicatie migratie

Alvorens applicaties te migreren voor Windows® 7, Windows 8, Internet Explorer®, Microsoft® App-VTM, Citrix® XenDesktop®, XenApp®, VDI of Windows Server 2012®-initiatieven, moet het applicatie portfolio klaar zijn voor migratie. Wat is de beste aanpak voor het beoordelen van uw omgeving? Hoe bereid u uw applicaties voor migratie voor? Bent u klaar om te migreren? Zo ja, waar begint u? Dit werkboek beschrijft de strategieën en stappen om deze vragen te beantwoorden.

Download werkboek