Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Vergaderen en samenwerken

Citrix levert tools voor het aandrijven van nieuwe, gestroomlijnde mobiele werkstijlen zodat uw personeel sneller en effectiever met iedereen zaken kan doen - wanneer en waar dan ook, vanaf elk apparaat. Citrix Collaboration and Support oplossingen bieden krachtige zakelijke oplossingen die worden geleverd met opmerkelijke eenvoud, en dat resulteert in goede ervaringen voor het implementeren in de echte wereld en concrete zakelijke resultaten. Voor het eerst kunnen bedrijven teams in staat stellen om te werken zoals zij dat willen, en hen een op een cloud-gebaseerde omgeving bieden waarin zij resultaten kunnen boeken, in real-time en op hun eigen tempo.

Ontdek het verschil dat onze oplossingen bieden voor echte mensen, elke dag, over de hele wereld.

Bekijk de video

GoToMeeting

Citrix GoToMeeting is een uiterst eenvoudige en toch krachtige service voor web-gebaseerde vergaderingen. Dit integreert vergadering met HD-videokwaliteit en scherm- en audiodeling waardoor u effectief online kunt samenwerken in een visuele omgeving. Beleg een onbeperkt aantal vergaderingen voor één vaste lage prijs en woon vergaderingen bij vanaf een Mac, pc en mobiele apparaten. GoToMeeting zal de manier waarop u werkt en samenwerkt veranderen, en maakt online vergaderingen persoonlijker en betekenisvoller dan ooit.

Factsheet GoToMeeting
Ontdek met deze factsheet de grootste voordelen en manieren waarop u GoToMeeting kunt gebruiken.

Nu downloaden

Ervaar GoToMeeting® met HDFaces: videovergaderingen, waar en wanneer u wilt.
GoToMeeting met HDFaces is de eenvoudigste manier om een videovergadering met maximaal 25 personen op bijna elk apparaat op te zetten en bij te wonen. Bekijk hier hoe u uw ideeën sneller kunt uitvoeren met deze uitgebreide, real-time samenwerkingsoplossing.

Bekijk de video

Podio

Citrix Podio is een samenwerkingsplatform waarmee teams projecten en processen kunnen beheersen via sociale activiteitenstreams en op maat gemaakte werkapps, waardoor onoverzichtelijke hoeveelheden emailberichten en documenten worden geëlimineerd.

Factsheet Podio
Lees meer over de creatieve en productieve manieren waarop onze klanten Podio gebruiken.

Nu downloaden

GoToWebinar

Citrix GoToWebinar stelt u in staat om vanuit uw kantoor een professionele webinar op te zetten. Of u nu webinars gebruikt voor content marketing of bedrijfsbrede vergaderingen, met GoToWebinar hebt u de mogelijkheid om eenvoudig online grote groepen te bereiken.

Factsheet GoToWebinar
Ontdek wat u kunt doen met deze doe-het-zelf webinardiensten

Nu downloaden

Voeg een geheel nieuwe dimensie to aan uw presentaties.
GoToWebinar met HDFaces webcamdelen stelt u in staat om tegelijk uw webcamstream en desktop te tonen. Kom vanachter de schermen vandaan en laat meer van uzelf zien - gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en persoonlijkheid - waarmee u uw publiek meer dan ooit erbij betrekt.

Bekijk de video

GoToTraining

Met Citrix GoToTraining online trainingssoftware kunnen personen en ondernemingen interactieve trainingssessies geven aan klanten en werknemers, waar dan ook. Verminder reizen en bereik meer cursisten door uw trainingsprogramma online te zetten, of door de online training te integreren met uw live trainingsprogramma.

Factsheet GoToTraining
Het GoToTraining factsheet beschrijft hoe u sneller effectievere trainingsprogramma's kunt creëren.

Nu downloaden