Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Mobiliteit van de onderneming beheren

Managers zijn vaak onderweg, naar de andere kant van de stad of de wereld, en vaak op stel en sprong. Zelfs in hun eigen tijd moeten managers snel kunnen reageren wanneer de zaak daarom vraagt. Dit soort mobiliteit is geen ambitie van de manager van de toekomst. Het is een vereiste van het zakendoen van tegenwoordig.

Citrix biedt managers de mogelijkheid om waar dan ook binnen of buiten de organisatie te werken, samen te komen en samen te werken - op welk modern apparaat dan ook, met het gemak van het eigen kantoor - eenvoudig en veilig.

XenMobile

Citrix XenMobile is de revolutionaire manier om uw zaken te mobiliseren. Het product levert veiligheid en naleving voor IT, en biedt gebruikers tegelijk vrijheid met betrekking tot hun mobiele apparaat, app en data. Gebruikers krijgen via één enkele klik toegang tot al hun mobiele, SaaS en Windows-apps vanuit een verenigde app store van de onderneming, inclusief naadloos geïntegreerde e-mail, browser, data-deling en ondersteunings-apps.

IT behoudt het beheer van mobiele apparaten met de volledige configuratie, beveiliging, voorziening en ondersteuningsmogelijkheden. Daarnaast maakt XenMobile gebruik van de Worx App SDK, een eenvoudige en krachtige SDK waarmee Worx elk mobiel apparaat de gewenste tools geeft, waardoor IT het van toepassing zijnde beleid, gedrag en beveiligingscontrols kan toevoegen. Met XenMobile kan IT voldoen aan naleving en de control-behoeften, terwijl gebruikers de mobiele vrijheid krijgen om hun werk en leven op een eigen manier in te delen.

Ontdek hoe Citrix XenMobile een volledig mobiliteitsmanagementoplossing voor ondernemingen biedt die IT in staat stelt om apparaten, apps en data be beheren en te beveiligen, terwijl tegelijk gebruikers de vrijheid krijgen om hun werk en leven in te delen zoals zij dat willen.


Tien essentiële zaken voor een beveiligde bedrijfsmobiliteit
Bedrijfsmobiliteit biedt mogelijkheden voor uw gebruikers en organisatie, maar het levert ook risico's op. Gebruik dit whitepaper als opzet voor mobiele beveiliging voor uw onderneming en als een nuttige checklist voor het evalueren van mobiliteitsleveranciers.

Download whitepaper


Lees meer over waarom Citrix XenMobile een complete oplossing is om apps, data en apparaten te beheren.

Download productoverzicht

Worx Mobile Apps

Mobiele apps voor zakendoen. Geleverd door XenMobile

Worx Mobile Apps is een verzameling apps die speciaal voor ondernemingen is ontwikkeld. Dit zijn door Citrix ontwikkelde apps zoals WorxMail, WorxWeb, ShareFile, GoToMeeting en Podio waarmee gebruikers waar dan ook kunnen werken. Het omvat ook apps ontwikkeld door de onderneming, door SI en derde partijen die Worx-enabled zijn via een gebruiksvriendelijke SDK of SDK-wrapper. Deze apps bevatten essentiële ondernemingsmogelijkheden (bijv. data-encryptie, wachtwoordbeveiliging en micro VPN's). IT gebruikt XenMobile om deze apps op de apparaten van gebruikers te plaatsen en om de voorwaarden van deze apps te configureren.

Worx-enabled apps zijn in vele categorieën beschikbaar.
  • Worx Mobile Apps die zijn inbegrepen bij XenMobile: WorxMail, WorxWeb & ShareFile
  • Andere Worx-enabled mobiele apps van Citrix: GoToMeeting, Podio, GoToPC
  • Worx-enabled mobiele apps van derde partijen, gecreëerd met de Worx App SDK en beschikbaar in de Worx App Gallery
  • Andere Worx-enabled mobiele apps, gecreëerd door enterprise klanten met de Worx App SDK

Citrix GoToAssist

Citrix GoToAssist biedt eenvoudige maar krachtige tools die fantastische ondersteuningservaring levert aan uw gebruikers - waar ze ook zijn of welk apparaat ze ook gebruiken. De drie geïntegreerde modules kunnen als bundel of apart worden gekocht: Gebruik Remote Support ter ondersteuning van gebruikers van pc's, Macs en mobiele apparaten; Service Desk om incidenten te loggen en te volgen, stel eindgebruikers in staat om configuraties zelf te onderhouden en te beheren; en Monitoring om IT-netwerken, servers en diensten te beheren en te inventariseren. Verbeter de ervaring van uw gebruikers met ondersteuning en ondersteun beter dan de concurrentie.


Factsheet GoToAssist
Ontdek hoe u GoToAssist op maat kunt maken voor de behoeften van uw onderneming

Nu downloaden