Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Cloud-infrastructuur bouwen

Aan de basis van de Citrix cloud-oplossingen staat een serie open platform technologieën: te beginnen bij Citrix XenServer, gebouwd op het Linux Foundation Xen Project™ hypervisor, voor virtualisatie; en Citrix CloudPlatform, aangedreven door Apache CloudStack, voor cloud orkestratie. Beide platformen zijn werkzaam met open source ontwikkeling en levering om flexibiliteit en keuzes te bieden die consumenten eisen, terwijl tegelijk aan de belangrijkste componenten van hun respectieve projecten wordt voldaan. XenServer en CloudPlatform combineren voor de voorziening van elastische, on-demand datacenter bronnen.

Aandrijven van 's werelds grootste cloud met een open benadering

Ontdek hoe Citrix, als leider in applicatie en desktop levering, voorop loopt op het gebied van veranderingen in hoe organisaties en hun gebruikers IT-infrastructuur inpassen om hun zakelijke doelen te halen.


Download Whitepaper
De derde Citrix cloud-platform technologie is Citrix CloudPortal Business Manager, een cloud diensten leveringsplatform die cloud-bouwers in staat stelt om welke cloud- of IT-dienst dan ook te beheren en te leveren middels een enkele, self-service cloudcatalogus. Het verenigt en vereenvoudigt handel, gebruikersbeheer, dienstverlening en operationele aspecten van het runnen van een cloud in een enkel, allesomvattend cloud zakenplatform.

Citrix XenServer

Citrix XenServer is een toonaangevend open source platform in de branche, voor kosteneffectieve cloud, server en desktop virtualisatie infrastructuren. XenServer stelt organisaties van elke omvang en soort in staat om compute bronnen te consolideren en te transformeren in virtuele workloads voor de hedendaagse vereisten van datacenters, terwijl tegelijk een naadloze uitrolling van het verplaatsen van workloads naar de cloud wordt verzekerd.

Citrix heeft haar strategie geavanceerd rond open source, de beschikbaarheid van het Citrix XenServer 6.2 virtualisatie platform, dat de eerste XenServer is die een softwarepakket levert met volledige functionaliteit, open-source en gratis beschikbaarheid. Daarnaast biedt het XenServer.org portal innovatie, samenwerking en discussies onder gebruikers, ontwikkelaars en enthousiastelingen van XenServer.