Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Producten > Toegang tot apps en gegevens

Receiver

Citrix Receiver is een eenvoudig te installeren software client waarmee u makkelijk en veilig toegang hebt tot uw applicaties, desktops en data vanaf welk apparaat dan ook, inclusief smartphones, tablets, pc's en Macs. Receiver werkt met een Citrix IT-infrastructuur en geeft u de mobiliteit, het gebruiksgemak en de vrijheid die u voor uw werk nodig hebt.

Receiver is een essentieel onderdeel van uw Citrix leveringsinfrastructuur. Elk product binnen het Citrix-portfolio speelt een eigen, unieke rol om desktop, applicatie en databronnen aan gebruikers van Citrix Receiver te leveren als een on-demand dienst.


Productoverzicht Citrix Receiver
Ontdek hoe Citrix Receiver eenvoudige, one-click zelfservice levert aan welke Windows-applicatie of desktop dan ook, vanaf elk apparaat, inclusief smartphones, tablets, Windows- en Linux®-gebaseerde pc's, Macintosh® computers en thin clients.

Download productoverzicht

ShareFile

Citrix ShareFile is een volg-mij data-oplossing voor ondernemingen waarmee IT een krachtige data-sharing en sync-service kan leveren die tegemoet komt aan de gebruikersbehoeften voor mobiliteit en samenwerking, inclusief de vereisten voor dataveiligheid van de onderneming. Door volg-mij data een soepel en intuïtief onderdeel te maken van iedere gebruiker, wordt ShareFile in staat gesteld om optimale productiviteit te leveren aan de hedendaagse, zeer mobiele, overal-en-altijd medewerkers.


Ontdek hoe ShareFile IT in staat stelt om een beveiligde en krachtige dienst te leveren die tegemoet komt aan de mobiliteits- en samenwerkingsbehoeften van alle gebruikers.

Bekijk productoverzicht