Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Oplossingen > Mobiele Werkplekken

Maak nieuwe manieren mogelijk om beter te werken

De manier van werken is aan het veranderen. De dagen waarop medewerkers eenvoudig vanuit het bedrijfskantoor werken en bedrijfsapparaten gebruiken zijn voorbij. De hedendaagse medewerkers werken vanuit verschillende locaties en gebruiken een mix van persoonlijke en bedrijfsapparaten. Daarnaast vereisen veranderingen in het bedrijf, door fusies en overnames, reorganisaties of consolidaties dat medewerkers direct hun nieuwe functies vervullen zonder te wachten op de nieuwe infrastructuur. Om deze veranderingen te adresseren, heroverwegen organisaties hoe zij veilig desktops, applicaties, gegevens en diensten aan medewerkers kunnen leveren die niet altijd vanuit kantoor of op bedrijfsapparaten werken.

Wat is een mobiele werkruimte?

Mobiele werkruimte-technologie voldoet aan de vraag door veilige apps, desktops, bestanden en diensten naadloos te leveren aan elke gebruiker, op elk apparaat en over elk netwerk. Een mobiele werkruimte helpt organisaties op de volgende manieren:

De mensen. Medewerkers, partners en contractanten ontvangen naadloze, veilige toegang tot alle bedrijfsapps, gegevens en diensten waar ze ook zijn en op het apparaat naar keuze – van pc tot smartphone – naast hun persoonlijke inhoud. De flexibiliteit om te kiezen hoe, waar en wanneer er gewerkt wordt, biedt medewerkers de mogelijkheid om geweldige resultaten te behalen.

Het bedrijf. Organisaties zullen zich ontdoen van technologische beperkingen door medewerkers de informatie en middelen te bieden die ze nodig hebben, waar zij ook zijn. Hierdoor verbeteren de workflows, verhoogt de productiviteit en worden de kosten van het zakendoen verminderd.

De IT-organisatie. IT kan veilig desktops, apps en IT-diensten leveren met een enkele geïntegreerde oplossing over elk netwerk en vanuit elke cloud, inclusief private, openbare of hybride omgevingen, en elimineert zo oplossingen van verschillende leveranciers voor verschillend gebruik.


Download the Mobile Workspace Infographic

Mobiele werkruimtes aangedreven door Citrix

Citrix is marktleider op het gebied van mobiele werkruimtes, en verenigt virtualisatie, netwerken en cloud-diensten om nieuwe manieren te ontsluiten om beter te werken. Ontdek de toonaangevende technologieën die onderdeel uitmaken van de Citrix mobiele werkruimte-oplossing:  • XenApp mobiliseert en beveiligt Windows apps op elk apparaat
  • XenDesktop levert veilig virtuele Windows desktops en apps op elk apparaat
  • XenMobile beheert en beveiligt mobiele, web en SaaS-apps op mobiele apparaten
  • GoToMeeting biedt mensen de mogelijkheid om waar dan ook, met wie dan ook te ontmoeten en samen te werken
  • ShareFile deelt en synchroniseert zakelijke gegevens op een veilige manier vanaf elke locatie
  • NetScaler optimaliseert en beveiligt de levering van apps op elk netwerk
  • CloudPlatform combineert en levert apps, desktops en IT-diensten vanuit elke cloud