Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Oplossingen > Beveiliging en compliance

Citrix biedt bedrijven krachtige manieren voor het adresseren van beveiligings- en nalevingsprioriteiten door het juiste niveau van beveiligde toegang te bieden voor elk individu en situatie. Terwijl zaken bewegen tussen locaties, netwerken en apparaten, heeft IT de zichtbaarheid en controle die nodig is om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen en te bewaken zonder de mobiliteit, vrijheid of productiviteit van werknemers en eindgebruikers in gevaar te brengen. Citrix biedt organisaties:

Afname van risico en bescherming van gevoelige bedrijfsinformatie

Veiligheid zonder afbreuk te doen aan beschikbaarheid of gebruik

Naleving, dataprivacy en databescherming

Bescherm wat belangrijk is met Citrix

Solide beveiligingsstrategieën moeten een slim beleid, strenge handhaving en uitvoerige bewaking/rapportage bevatten, maar mensen ook de toegang bieden die ze nodig hebben. Citrix voldoet aan de eisen van informatiebeveiliging voor bestuursleden, uitvoerend management, IT en bevoegde eindgebruikers.

See Infographic

Wat uw raad van bestuur wil weten
Raden van bestuur van ondernemingen zijn meer geïnteresseerd in beveiliging dan ooit tevoren. Hier een paar tips om hen te betrekken bij een strategisch gesprek over een onderwerp met bottom-line implicaties.


Lees meer

Werknemers - uw grootste risico
Werknemers vormen een van uw grootste risico's voor informatiebeveiliging. Gebruik deze vijf bewezen technieken om uw beveiligingsstrategie te versterken, bedrijfsgroepen te betrekken en uw organisatie te beschermen.


Lees meer

Naleving, naleving, naleving
Voldoen aan naleving van beveiligingseisen is steeds complexer. Focus op deze drie strategieën om naleving eenvoudiger te beheren.


Lees meer

Citrix-oplossingen zijn Secure by Design

Citrix biedt IT de mogelijkheid om beveiliging te vereenvoudigen, intellectuele eigendommen te beschermen, dataprivacy te verzekeren en te voldoen aan nalevingseisen, terwijl het zakelijke productiviteit en groei stimuleert. Aangevuld door toonaangevende beveiligingspartners biedt Citrix Secure-by-Design-oplossingen.

Maak informatiebeveiliging mogelijk met desktopvirtualisatie
Om het risico te beheersen van het steeds diverser wordende computerlandschap, moeten organisaties het beheer van gevoelige bedrijfsapplicaties centraliseren, en verzekeren dat alleen bevoegde en geverifieerde gebruikers toegang hebben.


Lees meer

Citrix NetScaler: A foundation for next-generation datacenter security
De behoefte voor een gedegen datacenterbeveiliging is nooit zo groot geweest. Citrix NetScaler, de beste controller voor applicatielevering voor het opbouwen van cloudnetwerken voor ondernemingen, levert een uitgebreid portfolio met essentiële mogelijkheden voor datacenterbeveiliging.


Lees meer