Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu
Oplossingen > BYOD

Mensen eisen de vrijheid om op het apparaat van hun keuze te kunnen werken. Deze consumerisatie is een vaak voorkomend verschijnsel binnen grote ondernemingen en zal de komende jaren de drijfveer zijn van een blijvende transformatie van bedrijven en IT-modellen. Door deze trend te omarmen en de BYOD-strategie (Bring-your-own-device) te implementeren, bieden organisaties medewerkers meer mogelijkheden terwijl data beschermd en IT vereenvoudigd wordt.

Bied een keuze

Geef mensen de mogelijkheid om hun eigen apparaten te kiezen om de productiviteit, samenwerking en mobiliteit te verbeteren.

Bescherm informatie

Bescherm vertrouwelijke informatie tegen verlies en diefstal terwijl u privacy, compliance en risicobeheermandaten aanpakt.

Vereenvoudig beheer

Vereenvoudig IT met een uitgebreide oplossing om gegevens, apps en apparaten te beveiligen.

Een complete, goed-ontworpen benadering minimaliseert risico


Planning en ontwerpen voor succes met BYOD
Om voordeel te halen uit BYOD en mogelijke risico's te vermijden, dient elke organisatie een strategie te ontwikkelen voor het gebruik van persoonlijke apparaten voor zakelijke doeleinden.

5 stappen om BYOD te vereenvoudigen en beveiligen
Whitepaper – Best practices to make BYOD simple and secure

Implementeren en ontwikkelen van een BYOD-programma
Om BYOD met succes te implementeren, moeten organisaties de huidige omgeving beoordelen, infrastructuur voorbereiden op deelname, zowel gebruikers als IT informeren over het BYOD-model, en een plan ontwikkelen om BYOD op de juiste manier te ondersteunen.


KLA Tencor 2011 Innovation Award
The 10 Must haves for secure enterprise mobility

Adresseren van uitdagingen van BYOD-beveiliging
Vertrouwelijke bedrijfsinformatie dient op het eindpunt alleen in geïsoleerde, gecodeerde vorm te bestaan en alleen wanneer strikt noodzakelijk. Organisaties moeten hun voordeel doen met meerlaagse beveiliging met granulaire autorisatie en toegangscontrole met betrekking tot eigenaar, status of locatie van het apparaat.


Watch the Security Insights with CSO Magazine Video
Delivering enterprise information securely on Android¸ Apple iOS and Microsoft Windows tablets and smartphones.