Citrix in DepthShow Navigation Menu Hide Navigation Close Menu

We at Square One Solutions enable secure mobile access to virtual applications and desktops from any device, on any network, enabling flexible, mobile workstyles

Mobile Workspace-oplossingen

Leider in mobiliteit, virtualisatie, netwerken en cloudservices.

manage mobile apps


Beheer mobiele apps en apparaten

Mobiele productiviteit wordt realiteit door het mogelijk te maken om vanaf elke locatie te werken, terwijl IT volledige controle heeft over configuratie, beveiliging en management van apps, gegevens en apparaten.


Lees meer

manage mobile apps


Werk samen vanaf elke locatie

Blijf in contact en werk real-time samen, met behulp van de cloud, voor communicatie, het delen van bestanden en projectmanagement over geografische verspreide locaties.


Lees meer

manage mobile apps


Beveilig apps en gegevens

Bescherm en beheer vertrouwelijke bedrijfsinformatie, en zorg voor productieve medewerkers met de juiste beveiligde toegang voor devices, locaties en netwerken.


Lees meer

manage mobile apps


Virtualiseer Windows desktops en apps

Transformeer Windows desktops in een on-demand mobiele service met een geoptimaliseerde ervaring voor de gebruiker op elk device.


Lees meer

manage mobile apps


Optimaliseer uw netwerk

Creëer een netwerk service-structuur die prestaties, beschikbaarheid en schaalgrootte optimaliseert voor alle mobiele services en cloudservices voor uw organisatie.


Lees meer

manage mobile apps


Maak gebruik van de cloud

Breid uw datacenter uit , benut elke cloud en zorg zo voor optimale prestaties, schaalgrootte en kostenefficiëntie voor uw bedrijf.


Lees meer