Citrix

Square One Solutions is al jaren een gecertificeerde Citrix Solution Advisor. Wij implementeren al 20 jaar producten zoals Citrix XenDesktop en Citrix XenApp i.c.m. Microsoft Windows Server 2008 R2, Hyper-V, Microsoft App-V, Remote Desktop Services, Windows 7 en Microsoft System Center. Hierdoor word een werkplek gecreëerd die integreert met de omringende infrastructuur en beter beveiligd is en waardoor werknemers optimaal mobiel kunnen werken.

Citrix in-depth

Manage Enterprise Mobility

Veilige mobiele applicaties, data en devices. Maak BYOD mogelijk. Voorkom dataverlies en beveilig tegen bedreigingen. Ondersteun uw medewerkers en monitor technologie remote.

XenMobile, voor mobile applicaties en device management

Eindgebruikers hebben steeds meer de behoefte om hun eigen apparaten en applicaties te gebruiken en willen overal toegang tot hun e-mail en documenten. Bedrijven hebben daarom behoefte aan een oplossing die deze mogelijkheden biedt, zonder dat dit gevolgen heeft voor de beveiliging van IT-systemen. XenMobile MDM levert hiervoor het fundament, met role-based management, configuratie en beveiliging van bedrijfs- en privé-apparaten.

xenmobile1-620x394

Citrix XenMobile is een mobile device management-oplossing geïntegreerd met andere Citrix-producten, waaronder Citrix CloudGateway, Citrix NetScaler, Citrix XenDesktop, GoToMeeting, GoToAssist, Citrix ShareFile en Citrix Podio

Worx Mobile Apps, voor veilige mobile email en web-browsing

Citrix Worx App Gallery zorgt ervoor dat IT-beheerders geen kostbare tijd meer hoeven te verspillen aan het verkrijgen en controleren van mobiele apps. Alle apps zijn direct te gebruiken, zijn beveiligd door Citrix en werken volgens Citrix-beleid en -provisioning. Beheerders selecteren apps uit de Gallery en stellen deze ter beschikking in hun eigen corporate app store, zodat gebruikers deze kunnen downloaden. De combinatie van Citrix XenMobile en de Worx App Gallery maakt de beveiliging en het beheer van mobiele apps gemakkelijker en vereenvoudigt het werk van de IT-afdeling.

Mobilize Applicaties & Desktops

Virtualiseer en transformeer Windows applicaties en desktops in een veilige on-demand service. Voldoe hiermee aan de mobiliteit-, veiligheid- en performance wensen en eisen van zowel de IT afdeling als de gebruiker.Citrix_FlexCast_thumb

XenApp, voor Applicatie Virtualisatie

Citrix XenApp is een systeem voor het leveren van Windows- applicaties, waarmee applicaties in een datacenter worden beheerd en voor gebruikers toegankelijk worden gemaakt als een on-demand service, ongeacht het gebruikte apparaat. Met XenApp bespaart u tot maar liefst 50 procent op uw kosten voor applicatiebeheer, verhoogt u de reactiesnelheid van de IT-afdeling voor de levering van een applicatie aan verschillende gebruikers en verbetert u de beveiliging van de applicaties en gegevens

XenDesktop, voor desktop virtualisatie

Citrix XenDesktop is een desktopvirtualisatie-oplossing die Windows desktops verandert in een on-demand service. XenDesktop levert snel en betrouwbaar individuele applicaties of complete desktops met een high definition gebruikerservaring aan alle soorten gebruikers en op elk apparaat. Zowel aan task workers, kenniswerkers als mobiele gebruikers - op smartphones, laptops of thin clients.

XenClient, voor client virtualisatie

Citrix XenClient is een hypervisor aan de client zijde waarmee virtuele desktops direct op de apparaten van de klant kunnen draaien. XenClient is geoptimaliseerd voor Intel xPro en geeft gebruikers naast een High-Definition gebruikerservaring meer flexibiliteit, veiligheid en controle. Door het besturingssysteem van de hardware te scheiden, kunnen desktops worden gecreëerd, beveiligd, ingezet en verhuisd. Hierdoor hoeft IT minder tijd aan onderhoud te besteden en disaster recovery voor gebruikers wordt eenvoudiger.

Citrix Receiver, voor universele toegang van ieder device

Citrix Receiver geeft mobiele werkers on-demand toegang vanaf elk apparaat (pc's, Mac's, tablets en smartphones) naar virtuele desktops, Windows-, web- en SaaS-applicaties. Met Citrix Receiver heeft IT de volledige controle over de beveiliging, performance en gebruikerservaring zonder het apparaat te hoeven bezitten of de locatie te beheren.