Partners

De synergy van onze oplossingen

De markt voor IT oplossingen is continue in beweging. Virtualisatie is een volwassen oplossing die oplossingen als Cloud Computing, BYOD, Flex- en Telewerken mogelijk maakt. Het is onze rol als Trusted Advisor om de juiste producten van de juiste leveranciers te selecteren, zodat wij U kunnen ondersteunen met de juiste en optimaal op elkaar afgestemde oplossingen. Oplossingen die aan uw wensen voldoen.

citrix

Citrix

Wij zijn al bijna 20 jaar partner van Citrix; eerst als de pionier die Citrix technologie voor Server Based Computing en Application Service Providing (ASP) bij bedrijven onder de aandacht bracht. Inmiddels specialist op het gebied van Virtualisatie en Cloud Computing met een sterke focus op dekstopvirtualisatie, zowel Hosted Shared Desktops (Server-based Computing) als Hosted VDI.

 

microsoftMicrosoft

Het raakvlak van Microsoft en Square One Solutions ligt in ‘Het Nieuwe Werken’; een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger en wordt de organisatie productiever. Square One Solutions zet de producten van Microsoft in als sterke basis voor de virtualisatie trajecten bij haar klanten.

 

vmwareVMware

VMware is pionier en marktleider als het gaat om virtualisatie waardoor bedrijven hun datacenter efficiënt en flexibel kunnen inrichten en beheren met als resultaat kosten en energie besparing. Wij begeleiden en ondersteunen de technische teams van onze klanten zodat zijzelf effectieve ondersteuning kunnen geven en verdere ontwikkelingen van hun VMware implementaties uit kunnen voeren.

 

resRES software

RES Software is een vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van IT-omgevingen. Door de oplossingen van RES kunnen gemakkelijk meerdere Microsoft toepassingen binnen één en dezelfde organisatie draaien zonder dat dit een negatieve uitwerking heeft op de beheersbaarheid van het systeem. Met de RES-oplossingen worden bovendien de kosten van het IT-beheer aanzienlijk verminderd.

 

safenetSafeNet

SafeNet focust zich op de bescherming van hoogwaardige informatie, van het datacenter tot en met de cloud. Ondernemingen en overheidsinstellingen die hun intellectueel eigendom en hun waardevolle en gevoelige gegevens willen beveiligen en beschermen wenden zich al meer dan 25 jaar tot SafeNet.