Missie en Visie

Missie

Square One Solutions is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op Desktop-, Server-, Applicatie- en Storage Virtualisatie.

Square One Solutions wil op de Nederlandse markt een significante speler worden in haar vakgebied. Samen met haar partners is Square One Solutions een slagvaardige organisatie met professionele en uiterst gemotiveerde medewerkers, proactief inspelend op nieuwe inzichten en mogelijkheden. Square One Solutions streeft naar de realisatie van gestelde doelen in nauwe samenwerking met haar klanten.

Klanten van Square One Solutions zijn actief in alle sectoren van de samenleving; omzet wordt gerealiseerd bij organisaties in industrie, transport, (groot)handel, de (particuliere) gezondheidszorg en lokale- en rijksoverheid.

Visie

Als Trusted Advisor informeert Square One Solutions over nieuwe technologieën waarmee de klant nog eenvoudiger zijn ICT-omgeving draaiende kan houden, waarbij optimale performance belangrijk is en waarbij de gebruiker altijd en overal bij zijn informatie kan. Square One Solutions biedt daardoor een ICT-omgeving die beheersbaar en overzichtelijk is en bovendien een aanzienlijke kostenverlaging met zich meebrengt in zowel beheer als in energieverbruik, als ook een aanmerkelijke reductie van CO2 uitstoot. Hiermee zorgt Square One Solutions bij middelgrote (MKB) bedrijven en instellingen voor een ICT-infrastructuur die stabiel, flexibel en toekomstvast is. Ofwel: kostenverlaging, efficiency verbetering en vereenvoudiging van beheer.

Naast omzetgroei voorzien wij dan ook blijvende uitbreiding van ons personeelsbestand. De acquisitie van nieuwe projecten blijft onverminderd doorgaan en vereist daarom een verdere kwantitatieve uitbouw van de organisatie. Door de onderscheidende kracht van Square One Solutions zullen we aan de top blijven staan van de Virtualisatie-aanbieders in Nederland.

De goede relatie die wij hebben met onze bestaande klanten alsook met onze voornaamste partners Citrix, Microsoft, RES Software, SafeNet en VMware zullen wij continueren en uitbouwen.