Over Ons

Square One Solutions: al 20 jaar uw Trusted Advisor!

Square One Solutions is een met awards onderscheiden Systems Integrator die door innovatieve producten en diensten samen met haar klanten virtualisatie oplossingen van data center tot desktop  in de cloud implementeert.

Square One Solutions houdt zich al 20 jaar bezig met ontwerp, implementatie en ondersteuning van Windows netwerken met een specialisatie op het gebied van virtualisatie. Op basis van deze krachtige technologie implementeren wij oplossingen voor Server-, Applicatie-, Desktop en Storage Virtualisatie.

Dit leidt tot een dynamisch datacenter waarmee organisaties zich snel aan wijzigende (markt)omstandigheden kunnen aanpassen. Onze oplossingen voldoen aan de voorwaarden van een flexibele IT oplossing: stabiel, veilig, eenvoudig te beheren met een hoge beschikbaarheid.

Cloud Services

Uw eigen betrouwbare en flexibele IT-oplossing die door ons wordt gehost en beheerd, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf en niet uw IT. Ook bekend als cloud-computing zijn er geen investeringen vooraf vereist met uitbestede hosting.

U kunt de werking van al uw applicaties uitbesteden aan ons, van data -en spraakdiensten tot e-mail, teamsamenwerking – en customer relationship management applicaties. U betaalt alleen voor de diensten die u nodig hebt, zodat uw IT- overheadkosten en kosten van kapitaal aanzienlijk verminderen.
Dit aangevuld met 24×7 ondersteuning kunt u zicht ontspannen in de wetenschap dat uw bedrijf volledig veilig en compliant is.

Virtualisatie

Wij kunnen u helpen IT- bedrijfskosten te besparen met maar liefst 70-80 %, door middel van server en desktop consolidatie met een aanzienlijk lager energieverbruik, terwijl service levels en de performance van uw IT omgeving omhoog gaan.

Professional Services

ICT is een belangrijke investering voor elk bedrijf, daarom is het belangrijk dat u zeker weet dat uw systemen zorgvuldig worden geselecteerd, geïmplementeerd en beheerd om uw strategische bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Managed Services

Onze Managed Services bieden u volledige gemoedsrust voor alle aspecten van uw IT-infrastructuur. Terwijl onze focus op virtualisatie en cloud ondersteuning ligt, beheren wij ook al uw hardware, software en projecten, waardoor u een aanspreekpunt voor alle IT zaken hebt.