Microsoft Inspire

“Microsoft Inspire” – Voor de 1ste keer is de wereldwijde partnerconferentie van Microsoft onder haar nieuwe naam gehouden. stadiumGedurende een week kwamen alle internationale Microsoft-partners, dit jaar ongeveer 17.000 gasten uit 140 landen, bijeen in Washington, DC voor een update van het laatste nieuws van Microsoft.

Voor ons natuurlijk een belangrijke gebeurtenis met veel indrukken en spannende nieuwe inzichten in Office 365, Skype for Business, Sharepoint en het nieuwe Microsoft 365. We vatten onze indrukken exclusief voor u samen.

Een van de meest inspirerende hoogtepunten was absoluut de “Vision Keynote” van Microsoft CEO Satya Nadella over de toenemende digitalisering, waarbij elk wezenlijk onderdeel van de maatschappij en de economie getransformeerd wordt door digitale technologie.

Satya Nadella

Taken veranderen, de manier waarop teams met elkaar omgaan, communiceren en samenwerken. De digitale verandering en de bijbehorende transformatie van traditionele werkvormen dwingt veel bedrijven te reorganiseren. Bedrijven zoals Microsoft ondersteunen digitalisering en richten de ontwikkeling van de moderne werkplek op – met flexibele en wendbare oplossingen die mobiel zijn, web-based en in de cloud. Het samenvoegen van individuele producten in holistische digitale oplossingen bepaalt ook de toekomst van een bedrijf, economie en de samenleving als geheel.

Het doel is om elke persoon toegang te geven tot een verscheidenheid aan toepassingen en tools die hem of haar in staat stellen om te allen tijde, vrijwel overal met maximale flexibiliteit en veiligheid, te werken. Interesse om meer te weten? U vindt deze keynote, evenals andere visie-keynotes en sessies online.

De CEO van Microsoft had ook interessante nieuws en demo’s. De grootste aankondiging is de lancering van Microsoft 365. Het nieuwe subscription-based abonnement biedt optimale oplossingen, waaronder Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Microsoft 365 wordt aangeboden in twee versies, “Business” en “Enterprise”, om creativiteit, eenvoud, teamwork en beveiliging te stimuleren.

Volgens Kirk Koenigsbauer, Microsoft’s Corporate Vice President voor het Office-team, betekent Microsoft 365 ‘een fundamentele verschuiving in hoe we zullen ontwerpen, bouwen en naar de markt gaan om de behoeften van onze klanten aan te passen aan een moderne werkplek’. Microsoft 365 zal beschikbaar zijn voor het publiek Preview in augustus 2017. Kijk hier voor meer informatie over Microsoft 365.

De moderne werkplek zit in de lift – “Office 365” is geïntegreerd in “Microsoft 365”. Microsoft richt zich met name op oplossingen voor de moderne digitale werkplek van de toekomst – en minder op individuele producten. Verschillendebedrijfssegmenten groeien samen om Microsoft-klanten precies te voorzien van wat ze nodig hebben op hun werkplek – een efficiënt platform voor alles. En deze diensten komen steeds meer uit de cloud – in de vorm van het nieuwe licentiemodel “Microsoft 365”.

Bent u geinteresseerd in Moderne Werkplekken? Bel ons vandaag (071) 362 72 92 of schrijf u alvast in voor  het evenement dat dat wij samen met Microsoft  in Oktober organiseren, Meer info volgt…

Posted in Microsoft, Nieuws.