Microsoft 365 onthuld door Microsoft CEO Satya Nadella

Microsoft 365 onthuld door Microsoft CEO Satya Nadella

Microsoft CEO Satya Nadella onthulde vorige week tijdens het wereldwijde partner evenement Microsoft Inspire het nieuwe Microsoft-aanbod, Microsoft 365.

Microsoft 365 combineert Office 365, Windows 10 en EM+S (Enterprise Mobility + Security) en is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van een veranderende werkomgeving – waarbij een organisatie teams kan hebben die geografisch verspreid zijn over locaties of waar werknemers meer van de technologie verwachten die ze gebruiken – evenals bedrijven in het algemeen, ongeacht  omvang, die te maken hebben met een landschap dat steeds complexer wordt.

Microsoft 365 bestaat uit twee versies:

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is speciaal ontwikkeld voor MKB-klanten, en ontworpen om:

– meer bereiken ; door de connectie tussen medewerkers en klanten en leveranciers te verbeteren en werknemers in staat te stellen om overal op elk device te werken.

– Beschermen van gegevens op ieder apparaat, met ”altijd aan”  beveiliging.

– Vereenvoudiging van opzet en beheer van medewerkers devices en -diensten, door het aanbieden van één IT-console.

Beschikbaar in een openbare preview vanaf 2 augustus 2017, wordt Microsoft 365 Business algemeen beschikbaar in het najaar van 2017.

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise is ontwikkeld voor grote organisaties, die Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility + Security integreren, waarmee organisaties kunnen:

– Ontdek de creativiteit door middel van betere samenwerking, ondersteund door tools die AI en machine learning gebruiken.

– Profiteer van het breedste scala aan apps en services, geleverd via een teamwork toolkit, en geef medewerkers flexibiliteit en keuze in hoe u kunt verbinden, delen en communiceren.

– Vereenvoudiging van IT-voorziening door een verenigd beheer te creëren tussen gebruikers, apparaten, apps en services.

– Het helpen van de bescherming van gegevens en intellectuele eigendommen met ingebouwde intelligente beveiliging.

Microsoft 365 Enterprise is vanaf 1 augustus 2017 beschikbaar als twee plannen, Microsoft 365 E3 en Microsoft 365 E5.

Hans de Vlieger zegt: ‘Microsoft’s missie is ‘Empower every person and every organization on the planet to achieve more’ – en Microsoft 365 zal hier zeker bij helpen! “Het is fantastisch nieuws voor bedrijven, en we zijn verheugd dat Microsoft nu volledige details heeft aangekondigd, en Microsoft 365 Enterprise zal vanaf augustus 2017 en Business vanaf de herfst beschikbaar zijn.”

Meer informatie over Microsfto365? Bel ons (071) 362 72 92 of email solutions@square1.nl

Posted in Microsoft, Nieuws and tagged .