Live Webinar: Troubleshooting Slow Logon Problems in Citrix Environments

Live Webinar: 25 Januari 16.00-17.00 uur
Troubleshooting Slow Logon Problems in Citrix Environments

Jarenlang zijn langzame logon meldingen de meest voorkomende klacht van Citrix gebruikers geweest. Wanneer gebruikers niet in staat zijn om snel en naadloos in te loggen op hun sessies, kan dit leiden tot frustratie en lagere productiviteit. Het zijn de Citrix-beheerders die te maken hebben met deze klachten en de helpdesk meldingen van logon problemen.

Het is zeker geen gemakkelijke zaak voor Citrix admins om dit probleem op te lossen, want er zijn veel stappen die betrokken zijn bij de Citrix aanmeldingsproces en te veel onderlinge afhankelijkheden tussen Citrix en niet-Citrix lagen. Het identificeren van de oorzaak van logon vertraging is vervelend en tijdrovend.

Neem deel aan het webinar, “Troubleshooting Slow Logon Problems in Citrix Environments” door Stuart Kennedy van eG Innovations, waarin hij hoe u de nieuwe “eG Enterprise Logon Simulator voor Citrix XenApp en XenDesktop” kunt gebruiken om Citrix logon problemen te diagnosticeren, op te sporen en proactief op te lossen.

In dit webinar zult u ontdekken hoe:

  • Proactief logon prestaties bewaken door het simuleren en testen van XenApp en XenDesktop logon sessies vanaf verschillende locaties.
  • Identificeer waarom logon traag is en welke stap in het aanmeldingsproces duurt langer verwerkingstijd: is het authenticatie, opsomming, HDX sessie vestiging, het starten van applicaties?
  • Test om te waarborgen dat de gehele Citrix delivery infrastructure (XenApp, XenDesktop, NetScaler, storefront, PVS, licentieserver, AD, etc.) werkt zoals verwacht voor gebruiker logon ondersteuning
  • Maak gebruik van de geavanceerde Citrix controle mogelijkheden van eG Enterprise om echte gebruiker logon problemen in real time te identificeren en snel op te lossen.

Word een Citrix prestatie expert. Zorg voor probleemloze Citrix connectiviteit en klanttevredenheid.

Live Webinar: 25 Januari 4:00 PM – 5:00 PM

Posted in Events, Nieuws.