De nieuwe Surface Pro

De nieuwe Surface Pro

 

new Surface Pro header

De nieuwe Surface Pro is beschikbaar: de volgende generatie van de veelzijdige laptop. De nieuwste toevoeging aan de Surface-familie is sneller dan haar voorgangers, heeft een batterijduur tot wel 13,5 uur en kent een lichter, verfijnd design.

 Sneller en verfijnder

De nieuwe Surface Pro is beschikbaar: de volgende generatie van de veelzijdige laptop. De nieuwste toevoeging aan de Surface-microsoft-img-1familie is sneller dan haar voorgangers, heeft een batterijduur tot wel 13,5 uur en kent een lichter, verfijnd design. De Surface Pro en de Surface Studio worden vanaf 15 juni 2017 geleverd.

Met de nieuwe Surface Pro beschikt u over een veelzijdige, krachtige compagnon met onder andere de volgende eigenschappen:

  • 50% meer batterijduur – dat is tot 13,5 uur continu video afspelen.
  • De m3- en i5- modellen zijn muisstil doordat er geen ventilator in zit. Het i7-model heeft een hybride koelsysteem, waarmee ook in alle rust gewerkt kan worden.
  • Het device kan met de nieuwe scharnier in een hoek tot 165 graden worden neergezet, wat de optimale positie is om erop te schrijven of te schetsen.
  • De nieuwe Surface Pen werkt twee keer zo nauwkeurig als de vorige versie en heeft 4096 drukpunten. Hierdoor gaat het schrijven en tekenen sneller en vloeiender. Tevens kan de nieuwe Surface Pen schuin worden gebruikt waardoor het mogelijk is om met schaduw te tekenen.

microsoft-img-3

Later dit jaar zal er een LTE-Advanced-versie van de Surface Pro beschikbaar komen, zodat het device overal en altijd gebruikt kan worden.

Meer informatie? Bel ons vandaag (071) 362 72 92 of e-mail: solutions@square1.nl

Plaats uw Bestelling voor de nieuwe Surface Pro vandaag nog!

Posted in Microsoft, Nieuws and tagged .