9 van de 10 netwerken hebben ongemerkt een potentieel IT-probleem; tijd voor een netwerk assessment

Reageer snel en bespaar 10% op de consultancy kosten.

Tussen nu en eind 2014 is een goed moment om uw IT projecten te doen: een netwerk assessment en monitoring van de performance zodat uw infrastructuur klaar voor is voor de toekomst!

Als toonaangevende leverancier van IT-diensten, willen we graag een ontmoeting met uw IT beheer team voor een assessment van uw computernetwerk.

We analyseren uw netwerk op kwetsbaarheden die voor uw organisatie een risico op een onderbreking van de bedrijfsvoering kunnen betekenen. Afhankelijk van wat we ontdekken, zullen we ook suggesties doen over de manieren om onbevoegd toegang te voorkomen, de veiligheid te verhogen, betere beveiliging van gevoelige gegevens, te voorzien in de toenemende vraag naar mobiel werken en, in het algemeen, meer uit uw bestaande IT-infrastructuur te halen. We zullen ook de stappen bespreken die kunnen worden genomen om eventuele dreigingen en kwetsbaarheden die werden ontdekt te elimineren en te verbeteren.

Als een van onze gewaardeerde relaties bieden wij u de mogelijkheid projecten in 2014 uit te voeren met een korting van 10% op de uurtarieven. Dit aanbod geldt alleen voor offertes die wij tussen nu en 15 September maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn laat het mij dan snel weten via solutions@square1.nl of telefonisch via (071) 362 72 92 want wij zijn ervan overtuigd dat onze agenda’s snel volgeboekt zullen raken met deze speciale tarieven !

Posted in Diensten, Nieuws and tagged .