Square One Care Professional Services

In 5-stappen naar een Moderne Werkplek

Werk gaat niet over waar je bent, maar wat je doet. Zo simpel is het. De moderne werkplek maakt het gebruik van technologie leuk, eenvoudig en waardevol. Werken zoals het bedoeld is. Overal, altijd en op ieder type apparaat.

De inrichting van een toekomstbestendige werkplek vraagt om een bewuste visie en strategie. Square One Solutions ondersteunt haar relaties bij de keuze, implementatie en ondersteuning om zo samen tot de ideale werkplek te komen. Veilig, een betere communicatie en verbeterde samenwerking op ieder apparaat. Met de moderne Werkplek kies je voor:

  • Altijd en Overal werken, op elk apparaat
  • Verhoging van de productiviteit
  • Continue innovatie
  • Kunnen meebewegen in een snel veranderende wereld
  • Schaalbare en flexbile ICT
  • Veilige omgeving

Square One Solutions heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een leidende speler op het gebied van Virtualisatie oplossingen.

Stap 1: Discover

U overweegt de implementatie van een moderne en toekomstvaste werkplek. U wilt echter meer inzicht krijgen in de voordelen van dit concept en welke impact de implementatie van dit concept op uw organisatie kan en zal hebben. Als expert op dit gebied ondersteunen onze consultants u graag in deze fase.

Diensten :

Stap 2: Prove

De prove fase geeft antwoord op de vraag: ‘Werkt deze oplossing voor mij?’. U kunt veel ideeën hebben over het verbeteren van uw ICT infrastructuur, maar wat is de juiste manier om dat te doen? Zal het uiteindelijk werken op de manier zoals u dat gedacht had?

Square One Solutions biedt deze dienst omdat de huidige ICT systemen alsmaar complexer worden, mede door het groeiend aantal hard- en software componenten. De functionaliteit en snelheid hangt af van de manier waarop al deze componenten samenwerken. Nieuwe oplossingen creëren vereist daarom kennis en ervaring met de verschillende componenten, gebaseerd op bewezen methodologieën en diepgaande kennis.

Stap 3: Deploy

De keuze is gemaakt het server-based computing model te implementeren. In de deploy fase ondersteunen wij u met de implementatie en configuratie van de hard- en software, active componenten etc. Wij zorgen ervoor dat de afgesproken installatie en configuratie van de server(s), vastgelegd in het opgestelde projectdocument, ook wordt geïmplementeerd en werkend wordt opgeleverd. Wij documenteren de installatie en configuratie van de server(s). Met behulp van deze documentatie en in samenspraak met ons, kan de omgeving door de systeembeheerders beheerd en onderhouden worden.

Stap 4: Manage

Na de succesvolle implementatie van de server-based computing oplossing bent u met Square One Care contracten verzekerd van een optimale ondersteuning. De beheermogelijkheden binnen Square One Care helpen u de omgeving stabiel te houden, waarbij een optimale performance voor de gebruiker gegarandeerd dient te worden. Naast deze (periodieke) beheerwerkzaamheden staan we ook paraat voor de dagelijkse ondersteuning van uw systeembeheerders voor 2e en 3e lijn support. Lees hier meer over onze Square One Care Managed Services

Stap 5: Improve

Een netwerk is een dynamisch geheel. Een organisatie groeit in omvang. Eisen en wensen worden continue aangepast. Nieuwe technologie wordt beschikbaar. De IT-infrastructuur moet hier ondersteunend aan zijn. Server-based computing is per definitie een schaalbare oplossing. In deze fase doen wij u dan ook voorstellen om uw infrastructuur te optimaliseren – inclusief hardware en software upgrades, load balancing verbeteringen, etc…