Square One Care Managed Services

Garantie voor Continuïteit

managed servicesWij houden constant uw ICT-systemen in de gaten. De werkstations, de servers en het totale netwerk worden continue gecontroleerd. Er wordt gekeken of er updates nodig zijn, hard disks vollopen, hoe het zit met de status van de internetverbinding, CPU en Memory verbruik, en nog veel meer. Een dag niet werken door niet functionerende ICT-apparatuur, dat komt niet voor door de samenwerking met Square One Managed Services.

De voordelen:

  • Controle van ICT-apparatuur, schijfruimte, processorbelasting, logboeken etc. 24 uur en 7 dagen per week
  • Elke minuut monitoren van computers, laptops en servers, ook als deze thuis gebruikt worden als mobiele werkplek
  • Constant uitrollen van applicaties, updates en bestanden
  • Beheer en installatie van de meest recente softwarepakketten
  • Inzicht in de gezondheidsstatus van de ICT-omgeving door ontvangst van periodieke rapporten met gegevens over beheer
  • Overzichtelijke kosten: een vast bedrag per maand

Square One Care – Watch: De zekerheid van extra ogen, 24×7

Square One Care – Watch geeft klanten toegang tot onze remote monitoring tools die netwerkapparaten, servers, desktops, applicaties en zelfs printers 24 uur per dag volgen. Als een van deze gemonitorde onderdelen afwijkt van de normale waarde zal ons operationeel centrum in kennis worden gesteld en corrigerende maatregelen kunnen worden genomen.
Square One Solutions verricht continue pro-actieve monitoring van de kritische systemen. Verstoringen worden hiermee sneller ontdekt of voorkomen door. De servers en het totale netwerk worden continue gecontroleerd. Er wordt gekeken of er updates nodig zijn, harde schijven vollopen, de status van de internetverbinding, CPU en Memory verbruik en nog veel meer. Voorkomen is beter dan genezen.

Square One Care – Guard: Totaal beheer met voorspelbare kosten

Square One Care Guard is het vlaggenschip van onze diensten: volledige managed services. Het is uw garantie voor continuïteit. Voor organisaties die behoefte hebben aan garanties ten aanzien van beschikbaarheid en kwaliteit van IT-functies, heeft Square One Solutions een aparte dienstverlening opgezet: Square One Care Guard. Het garandeert continuïteit op it-functies voor het uitvoeren van de in een SLA overeengekomen afspraken.
Square One Care Guard geeft niet alleen 24 x 7 bewaking van al uw IT-systemen, zoals bij de Square One Care Watch, maar voorziet ook in regelmatig geplande on-site en remote preventief onderhoud, helpdeskdiensten en Patch Management.

Waarom een IT-man huren als u een volledig team van gecertificeerde system engineers kunt hebben voor lagere kosten? Laat Square One Solutions u de waarde tonen van Managed Services.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van Managed Services?

Maak nu een afspraak (071) 362 72 92!

Gerelateerde items