Licentiebeheer & IT onderhoud

Bespaar geld en blijf up-to-date

Licentiebeheer stelt u in staat om illegaal software gebruik te voorkomen, het draagt bij aan een verlaging van de kosten van licenties en het verbeterd de beveiliging van de IT infrastructuur. Eindelijk weet u wat u software u kost en wie welke software echt nodig heeft. Wij geven u advies welke contractvorm het meest aantrekkelijk voor uw omgeving is. Het resultaat is standaardisatie van software gebruik.Het inventariseren en bijhouden van software vormt een integraal onderdeel van licentiebeheer, naast de beleidsvorming, procedures, technologieën, werving, levering, implementatie en ondersteuning van de softwaremiddelen van een organisatie.

Software

Onze Licensing Services richten zich er op dat u het meeste uit de licenties haalt die u al hebt. Onze taak is niet alleen om ervoor te zorgen dat u niet alleen te weinig licenties hebt, maar nog belangrijker, dat u ook niet over gelicenseerd bent.

Inventarisatie
Square One Solutions maakt een inventarisatie van uw huidige licentiecontracten. Ook meten we het daadwerkelijk gebruik van uw licenties van bij uw netwerk geïnstalleerde software. Zodoende geven wij u aan in welke situaties u teveel betaalt. Of waarvan het gebruik aanzienlijk minder is dan de ingekochte of geïnstalleerde licentiepakketten.

Plan van aanpak
In een plan van aanpak geven we aan welke contracten opgezegd, aangepast of heronderhandeld kunnen worden. Square One Solutions kan u al deze diensten leveren op detacheringsbasis, projectbasis of resultaatbasis. Ook kunnen we u adviseren over de te kiezen contractvormen. Zoals koop of huur met daarbij wel of geen jaarlijkse onderhoudsvergoedingen (Software Assurance).

Square One Solutions ook uw Trusted Advisor voor
Citrix Subscription Advantage

Download de handleiding

Soft- & Hardware onderhoud

Bovendien zorgen we er voor dat al uw software / hardware onderhoudsprogramma’s netjes op orde zijn zodat u in aanmerking komt oor nieuwe releases zodra deze beschikbaar zijn.

Haalt u wel het optimale uit uw software investering?

Vraag een GRATIS software licentie assessment aan en wij laten u zien waar en hoeveel u kunt besparen!

 

Gerelateerde items