Square One Desktop Online

Zorgeloze automatisering

Met Square One Desktop Online bent u verzekerd van een optimaal functionerende automatiseringsomgeving en een betrouwbare dienstverlening. U weet dus precies waar u aan toe bent. Voor een vast en scherp maandelijks tarief.

  • Geen ICT investeringen meer, vaste prijs per maand
  • Directe kostenbesparing op beheer-, energie-, personeels- en huisvestingskosten
  • Anytime, anywhere werken
  • Lagere aanschafkosten van werkplek hardware (thin clients) ; kan inclusief.
  • Betalen naar gebruik
  • Minder operationele verstoringen
  • Automatische centrale backups
  • Minimale downtime

Wat is Square One Desktop Online?

Square One Desktop Online is een oplossing waarmee de volledige werkplek, inclusief bureaublad, netwerkschijven, documenten en bedrijfsapplicaties centraal op de server beschikbaar worden gesteld waardoor een gebruiker de volledige online werkplek overal ter wereld kan benaderen. Lokaal is geen opslagcapaciteit of rekenkracht meer nodig waardoor de traditionele PC vervangen kan worden door een zogenaamde “ Thin Client ”. Alle computerverwerkingen vinden plaats op de server. Square One Desktop Online biedt daardoor voordelen op het gebied van betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Daarnaast zorgt Square One Desktop Online voor vermindering van de beheerskosten.

Betalen naar gebruik.

U kunt flexibel groeien en inkrimpen al naar gelang de situatie van uw bedrijf. U betaalt naar gebruik, simpel en eenvoudig.

Uw eigen virtuele servers

Door middel van beproefde virtualisatie technologie krijgt u eigen virtuele servers tot uw beschikking. Dit biedt u de voordelen van een zeer hoogwaardige server-infrastructuur tegen lagere kosten vergeleken met de aanschaf van eigen infrastructuur. U geniet van voordelen op het gebied van betrouwbaarheid, performance en redundancy.

Overal en altijd kunnen werken

Het voordeel voor u als gebruiker is dat u volledige beschikking heeft over al uw bestanden en applicaties, waar u zich ook bevindt, op kantoor, thuis of op reis.

Probeer Square One Desktop Online!

Wilt u ook de kracht van Square One Desktop Online ervaren?
Schrijf u vandaag nog in voor een GRATIS, 30 dagen proefperiode.
U krijgt toegang tot een volledige desktop, incl. Office 2013!