Square One Backup Online

Weg met de tape-drive

Square One Backup Online is een betrouwbare, automatische en veilige hosted offsite backup service. Square One Backup Online neemt veel rompslomp met tapes en disks weg en zorgt voor snelle en veilige storage. Het is zeer eenvoudig te implementeren en daadwerkelijk in een paar minuten op te zetten.

  • Volledig gehoste service.
  • ‘Pay-as-you-go’, zonder instapkosten of hardware investeringen.
  • Eenvoudig in te richten.
  • Gepatenteerde True Delta™ Technologie.
  • Alleen betalen voor het aantal GB’s, niet voor de hoeveelheid plugins of clients.
  • Ondersteuning van backup van files & folders, System State, Exchange, SQL, Oracle, Sharepoint, VMWare, XenServer en Hyper-V snapshots.

Wat houdt TrueDelta in?

De backup kijkt effectief naar de veranderingen in een data set, en gemiddeld genomen zijn de daadwerkelijke veranderingen slechts een klein deel van de beschermde data set. Deze wijzigingen omvatten niet alleen veranderingen op bestandsniveau. De TrueDelta technologie zoekt de exacte veranderingen in de gewijzigde bestanden en verwerkt alleen die wijzigingen die echt nieuw zijn, dat wil zeggen op “block-level”. Dit levert een gigantische vermindering van de te verwerken data op.

Wat betekent Delta Restore?

Meer dan 99% van de hersteltijd wordt in beslag genomen door afzonderlijke bestanden of kleine sets van bestanden die beschadigd zijn. In de meeste gevallen is een deel van de gegevens die hersteld moeten worden, nog steeds aanwezig op de oorspronkelijke lokatie, maar dan als beschadigd bestand. Door middel van de automatische Delta Restore neemt een herstel geen uren in beslag maar slechts enkele minuten. Dit leidt tot een forse vermindering van de downtime en tot een betere beschikbaarheid van gegevens.

Wat kan ik met LocalSpeedVault?

Grote hoeveelheden gegevens op afgelegen locaties of met haperende verbindingen leiden tot te weinig tijd voor de herstel-activiteiten. De LocalSpeedVault functie is verantwoordelijk voor het gebruikmaken van zowel lokale harde-schijfruimte als externe. Het grote voordeel: de gegevens zijn nu ook lokaal beschikbaar, dus herstellen van gegevens wordt sneller gedaan.

Tijdelijke Promotieactie: Gratis Seed Load!

Ter promotie van deze backup service heeft u de mogelijkheid om vanaf 100GB aan data, gratis gebruik te maken van een ‘seed load’. U krijgt dan binnen enkele dagen een 3TB USB3 harddisk toegestuurd om de volledige dataset op te plaatsen. Deze harddisk wordt middels een meegeleverd pakket naar Square One Solutions retour gestuurd.